tubitubi90 Lexias Anlıyorum canım ama 2.ciye hamile biri olarak karnında durduğu gibi durmayacağını bu günlerin daha kolay olduğunu anlayacağını söyleyip çok da şey yapmamanı söyliyim 🤣
samira555 Lexias 38+3 oldum vücudumu çok yorgun hissediyorum ve iki üç gündür ağrılarım var sürekli mental olarakta yorgunum hem biran önce doğsun istiyorum hemde ayrılmak istemiyorum 🥲 değişik bi psikoloji içine girdim bende eski vücudumu çok özlüyorum ama doğumdan sonra uzun süre aynaya bakmamayı düşünüyorum toparlanana kadar şuan bebek var ama bebek doğunca karnım nasıl gözükecek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bi gelsinde bebeklerimiz
Perla_ Lexias 12 haftadayım bende sıkıldım 😂😂😂 ikinci hamileliğim ve zamanın kolay geçmeyeceğini bildiğim için şimdiden bana afakanlar basıyor
mehparee_ Lexias bende aynı durumdayım 34+6 ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum 😞 siz normal mı doğuracaksınız
Lexias mehparee_ evet canım suan öyle gözüküyor bir sıkıntı çıkmazsa normal bide ilk bebiş o yüzden geç gelebilir 🥹
hatice200 Lexias ben de aynı durumdayım daha bu sabah oturup ağladım ben boşuna uğraşıyorum doğuramıcam artık taşıyamıyorum da diye 🥺
B_2763 Kizlar 28 haftalık hamileyim kasigim bacağım ağrıyor ara sıra karnım sertleşiyor bunlar normal mi acaba
ayfermert B_2763 evet çok normal, çünkü bebek büyüdükçe rahmin genişliyormuş ve agrı sancı yapıyormuş doktorum normal dedi regl gibi sancı girebiliyor korkma.Bende 32 haftayım ve gebelik şekerim çıktı insülin kullanıyorum🙈 o kadar zorki yemem kısıtlandı
Lexias B_2763 30 haftadan sonra başlamıştı benimde. Normal bence ama enfeksiyon olabilir doktorunuza söyleyin karnım sertleşiyor diye. Magnezyum kullanın bide