ayfermert B_2763 evet çok normal, çünkü bebek büyüdükçe rahmin genişliyormuş ve agrı sancı yapıyormuş doktorum normal dedi regl gibi sancı girebiliyor korkma.Bende 32 haftayım ve gebelik şekerim çıktı insülin kullanıyorum🙈 o kadar zorki yemem kısıtlandı
Lexias B_2763 30 haftadan sonra başlamıştı benimde. Normal bence ama enfeksiyon olabilir doktorunuza söyleyin karnım sertleşiyor diye. Magnezyum kullanın bide
250199 Lexias valla bende 35+0 oldum bugün. 38+4 e sezaryen günüm var son 25 gün diyorum dayan diyorum gerçekten çok yoruldum. Artık vücudum sal beni diyor ağrılarım artıyor gerçekten yaşlı gibiyim. Hiçbir iş yapamıyorum biraz kurtlu bir insanım belkide ondan çok sıkıldım kısıtlanmak beni yordu diye düşünüyorum…
Lexias 250199 ay en azından gününüz belli 🥹🥹🥹🥹 ben normal bekliyorum 40-41 lere kalır diye de iyice stres oldum ve doğumdan da korkuyorum
250199 Lexias ben belirsizlik sevmediğim için sezaryen istedim çünkü belirsizlikte kesin panik olup süreci zorlaştıracağımı düşünüyordum. Şuan kendimi o tarihe hazırladım bekliyorum 😅
zeynepebrarr06 Lexias yani bende mayıs sonh haziran başı gibi bırakır mıyım. Dayanmak çok istiyorum çocuklarıma karne vermek 1🥹
Elfidanur Lexias inşallah hayırlısıyla hepımız alırız kucağımıza az kalmış zaten Senınde sonuna gelmişsin tadını çıkarmalısn bence yoksa tabıkı bende ozledım eskı fızıgımı 🥲🫠
zeynepebrarr06 Lexias Lexias banada zor gibi gelşyor. Hergğn 9 saat dersim var. Fen bilimleri öğretmeniyim. Siz
meltemerennn Lexias bende bugün 37 oldum artık çok yoruldum sıkıldım doktor günüm var dicem sezeryan yap
Elliiiffff Lexias ilk hamileliğim hiç böyle değildi, yaştan ve kilodan sanırım benimki. Ben de sevemedim valla bu sefer🥲
rvsss Lexias sonunda benim gibi düşünen biri😂 ilk gebeliğim bu ve hamileliği o kadar sevmedim ki yaşayamıyorum saanki hep kısıtlıyım gibi vücudum çok yoruldu 34+3üm gün sayıyorum gerçekten
Lexias zeynepebrarr06 okul öncesi 🥹 cokkkk zorlandım ben işte zor dayandım 34 te çok şükür çıktım izine
afitp Lexias ben şuan 38+2 yim ve 3 haftadır uykusuzluktan yeter doğsun istiyorum bu haftadan itibaren son tuşları oynuyorum artık benim bebiş biraz ufak 2600 hâlâ çarşamba kontrolüm var bakalım ne olacak
miminas zeynepebrarr06 ben de öğretmenim tamamen okulunuzun yoğunluğuna sizin fiziki durumunuza bağlı. Son haftalarda okul yoğun olmuyor belki bu bir avantaj olabilir ama bir ay kalaya kadar çalışan arkadaşlarım vardı sonrasına izin kullanabilmek için