kurkmantosuzmadonna cansu2306 joie Chrome kullanıyorum ben. Çift yönlü, sürüşü falan kolay. Ama kapatınca çok yer kaplıyor ve tek elle açıp kapatamıyorsun bunlar eksi yönleri.
fundiiim cansu2306 olmuşken sağlam ve uzun ömürlü olandan olsun önemli olan benim için bu ilk kızımda aldığım chicco bebek arabasını ikinci kızımda da kullandım sonrasında 3 çocuk daha büyüttü hala daha kullanıyorlar parasının hakkını yeterince verdi.
kurkmantosuzmadonna cansu2306 ben tek elle açılıp kapatılmamasından, kapatınca çok yer kaplamasından ve hantal oluşundan memnun değilim. Mesela bebeğim kucağımdayken açıp kapatamıyorum. Ama sürüş açısından çok iyi.
Nazlikiz_ cansu2306 beim 3 teker olan modelinden. Ama çift yönlü değil.İlk çocuğumda kullandım çok memnunum 2. Ye de kullaıcam inşallah
Melismelo cansu2306 bir bucuk yıl kullandım sonra tekrar hamile kalınca farklı bebek arabasına gectim ikili iki cocuk icin yani
papatyakokulugece cansu2306 kaliteli ve rahat kullanım olduğu için pahalı joie hantal diye duymuştum 🤷♀️
Melismelo cansu2306 hayır ikiz/kardeş bebek arabası aldım başka markadan cünki kızım daha öyle uzun mesafeler vs yürüyemiyordu ama sadece kızımda o joieden memnundum