papatyakokulugece cansu2306 el ele diye yaz internet sitesinden sana uyan modeline bak benimki ondan değil iyi diye duydum sadece
papatyakokulugece cansu2306 benimki prego değil pregolar iyi diye duydum bilmiyorum modellerini sana hangisi uyarsa özelliklerinden bak işte
Zmomer cansu2306 kuzenim ve arkadaslarım kullandı memnunlardı bn kraft travel almıstım seneler oncr ama kesinlikle kabin boy oneririm
Melismelo cansu2306 hayır ikiz/kardeş bebek arabası aldım başka markadan cünki kızım daha öyle uzun mesafeler vs yürüyemiyordu ama sadece kızımda o joieden memnundum
melo77 cansu2306 ilk oğluma 2 yaşında joie litetrax aldım. Çift yön yok malesef ayrıca kapanınca yine kocaman duruyor bagajda yer kaplıyor. Puset koymak istersen üstüne geçiriyorsun ve çok kaba bir görüntü oluyor.Sağlamlık açısından iyi kaliteli ama joie istiyorsan diğer pusetli modelleri düşün
Birikii O dediğiniz modeli kullanmadım ama ikiz arabası joie markası kullandım çok güzel sağlam bir marka çok hafif açması kapaması çok kolay ve sürüşü çok güzel ikiz arabası olmasına rağmen
senanurysr06 cansu2306 kabin boy evet, puset öne geçmeli şekilde kullanılıyor. Daha bebiş doğmadığı için gözlemlerimle güzel geldi. Bir de bebek mağazalarında bu ay genelde indirimler var uyguna denk geldi