Busraaaakkk eed21 İşten 1-2 saat izin alıp katılacağım bende, eminim faydası olacaktır. Doğum ile alakalı da bilgi veriliyor sanırım dimi? Yani sadece doğum sonrasını kapsamıyor galiba
tembelkiz Busraaaakkk bebek bakımı ile ilgili herşeyi anlatıyorlar banyosu altını açma emzirme pozisyonlarını falan. Online olarak veren hastanelerde var sanırım özel hastaneler izin alamazsanız ve özele gidiyorsanız bunuda değerlendirebilirsiniz
Busraaaakkk tembelkiz Valla izin alıp gitmeyi düşünüyorum ne kadar araştırıp kitaplar okusam da, işin ehlinden bunları bilmek dinlemek eminim fayda sağlar. Ebeler de sanırım giriyormuş, malum ebelerleri de yakından tanımak en azından doğum sırasında rahat olmamı sağlar
yahya2024 Busraaaakkk ben ilk gebwliğimde katılmıştım iyiki katıldım dedim açıkcası çünkü birşey bilmiyordum gerçekten doğum ile ilgili. Doğum süreci lohusalık bebek bakımı emzirme kprunma yöntemlerinden tutun da baya kapsamlı bir eğitimdi açıkcası. Tavsiye ederim vakit ayırabilirseniz gidin derim.
Busraaaakkk yahya2024 Çok iyi baya kapsamlı şeyleri içeriyor o zaman. Gerçekten hiç bir şey bildiğimi düşünmüyorum aslında beni tedirgin eden de en çok bu. O yüzden izin alıp katılmaya karar verdim 4 hafta sürecekmiş sadece Cuma günleri zaten.
Busraaaakkk ebrarikos Öyle mi çok iyi o zaman, emzirme açısından da ne kadar kitap okusam da çok tedirginim açıkçası doğumdan sonra bi şey yapamamaktan korkuyorum o yüzden bilinçli olmakta fayda var sanırım. Bana da 4 hafta olacak dediler sanırım sertifika da veriliyormuş öyle dedi arayan hanımefendi sizde de verildi mi
ebrarikos Busraaaakkk evet verildi :) bu arada eşiniz veya size doğumdan sonra destek olacak kimse o kişiler de katılabiliyordu bizim eğitimlere siz yine bi sorarsınız :)
eed21 Busraaaakkk Kesinlikle faydaıs olacaktır. Doğumla alakalı baya bilgi veriliyor. İlk dersti dün işte perine masajı, nişan, su gelmesi, hangi durumlarda hastaneye gidilmeli, rahmin yapısı, vajinanın yapısı gibi şeyler anlatıldı
Havin49_ Busraaaakkk hayır ama katılan yakınlarım oldu en basit örneği işte eşiniz doğuma kadar size destek olabilir vs gibi şeyler söylenmişti ama uygulanmamıştı yani gereksiz bilgiler bemce bi emzirme konusunda iyi ama bence insan annelik içgüdüsüyle bile o emziröwyi kendi hemen yapıyor
tembelkiz Busraaaakkk evet ebe anlatıyor herşeyi ama doğuma ders aldığın ebe girmiyor maalesef çok tatlı bir hanımdı keşke girseler önceden tanıyorsun az çok insan kendini daha rahat hisseder o durumda
rosesally Hangi gebe okulu? Saatleri çok uzun hamilelere göre. Etlik şehirinki 2.5 saat sürüyor onda bile dinlendiriyorlar ve tam kıvamında oluyor. Sabahtan akşama kadar olsa kimse dayanamaz
Busraaaakkk rosesally Saatleri ben yanlış anlamışım canım, o saat aralığında diye dönüş yaptılar 1.5 2 saat sürüyormuş tam olarak
Busraaaakkk Havin49_ Hep içgüdü ile yapılıyor denilse de bende yine de tedirginlik yüklenmeye başladı. Bilmeyip mastitolan da bi çok kadın var. Bi arkadaşım yanlış emzirmeden dolayı hem mastit oldu hem de bebeği sarılıktan hastanede yattı korkuyor insan
ikinciyesekeranne Busraaaakkk ben medipolun online olanına katılmıştım, ama herkesin bildiği şeyleri anlatmıştılar yani katılmasam da olurmuş 😁
ebrarikos Melody546 ben 28. haftadan sonra gittim daha erken çağırmıyorlar diye biliyorum ama bilgileri unutmamak için biraz daha ileri haftalarda gitmek daha mantıklı bence. 32, 34. haftasında olanlar da vardı bizim grupta. siz de ilçe sağlığı arayıp bilgi alabilirsiniz bu arada katılmak istiyorsanız.
Busraaaakkk Melody546 Bana 34.haftama giriş yaparken haber verdiler bugün, doğuma kadar yetişsin dedile