plnkrc emim gaz olunca anlıyorum bağırsak hareketlerini de ayırt edebiliyorum ama insan yanılgıya düşüyor tabi zamanla anlaşılır bakalım
plnkrc beautiful_ biraz var evet yemek yiyince şekli daha çok belli oluyor 2. gebelikler daha çabuk çıkıyor zaten 🥲🫠
Havin49_ plnkrc teşekkür ederim doğum yaptım bugün bir bebeğimi küvezden çıkardım inşallah diğer bebeğimi de en yakın zamanda çıkarırım hamşelsinz dualarınızda bizi de katın
hislibiri plnkrc Aynıymışız. Benim de kızım 5 yaşında 11+6 haftalık şimdi ki bebeğim. Arada bende hissediyorum da gaz mı bebek mi anlayamıyorum 🤣
doublemom35 plnkrc bende erken hissediliyor diye duymuştum ve mutlu olmuştum ama benim kızım 21. Haftada hissettirdi. Net bir şekilde tekmelerini hissediyorum artık. oğlumda 19. Haftada hissetmiştim.
plnkrc Havin49_ etmez olur muyum tabi ki edeceğim Rabbim kucağınızı kısa sürede doldursun inşallah kokunuz bebeğinize şifa olsun 🙏🏻
plnkrc mrs_yldrm bence erken benim kızımdayken 15 haftadan sonra net kız demişti sizin ki değişebilir ben daha gitmedim şubat sonu gidicem ikili test için falan 12 haftalık olacak bakalım belki tahminde bulunur
cigdem6716 mrs_yldrm inan hiç anlam veremiyorum ama erkek olsa belli eder diyorlar 🙈 sonradan değişende çok var bakalım. Özele mi gidiyorsun devlete mi
Hiypatyaa plnkrc 13 de hissettim bebek hareketlerini zayıf bir insanım doktorumda erken hissetmen çok normal hem ikinci hem de zayıf olmandan dedi