plnkrc Sumay_61 aaa bezelyeyi geçtik 😅🫣çilek olduk 🫶🏻bilemiyorum yaşayan çok bakalım sağlıklı olsunlarda hissetmesemde olur yeter ki iyi olsun 🥲
aybukeayagci Bende 15+3 üm bugün ve geçenlerde uzanırken ben de hissettim pıt pıt. Benimde 2. Gebeliğim sanırım hissediliyor ya artık
cigdem6716 plnkrc doktor kıza benziyor dedi 11+3de kontorole gittiğimde haftaya tekrar gideceğim bakalım netleşir inşallah 🥰 sizin belli mi
plnkrc cigdem6716 şubat 20 gibi gidicem ikili test vs için daha belli değil belki tahminde bulunur mu bilmiyorum bakıcaz 🫠
Mrh16 plnkrc 14haftalik olduk bende tık yok bacım benimde 2. Bebişim ama her bebek bir değil tabi annenin vücut yapısına göre de değişebilir zayıf biriysen daha erken hissedebilirsin belkide bizde meydan geniş kenarlara yaklasmiyo herhalde 😂
plnkrc emim gaz olunca anlıyorum bağırsak hareketlerini de ayırt edebiliyorum ama insan yanılgıya düşüyor tabi zamanla anlaşılır bakalım
gvnrzz plnkrc benim de 2. Hamilelik 14. Haftada cok hafif hafif hissettim. Simdi 16 haftalık biraz daha kesin bebek hareketi diyebiliyorum