Dlrdgn plnkrc benimde ikinci gebeliğim ben en erken 14 te hissettim şuan 19 hala düzenli çok net hissetmiyorum 10. 12. Haftada hissettiğini söyleyenler hiç inandırıcı da gelmiyor açıkçası 🤷🏼♀️
plnkrc Dlrdgn olabilir ama olmayadabilir 😅 her vücut yapısı farklı çünkü çok hisseden var eğer ben de bu kadar erken hissetmişsem şok olacağım zaten 🥲
plnkrc mrs_yldrm bence erken benim kızımdayken 15 haftadan sonra net kız demişti sizin ki değişebilir ben daha gitmedim şubat sonu gidicem ikili test için falan 12 haftalık olacak bakalım belki tahminde bulunur
Sibelliya Benimde ikinci gebeliğim 13 haftada kayma gibi değilde böyle dönme gibi hissediyordum şuan 16 haftadayiz hafif sertlik oluyor tekme gibi ama tam anlayamıyorum kısa kısa oluyor
eezzgiiiiiii plnkrc 4 yaşında kıızm var 25 haftalık hamileyim ben 15. haftada hissettim ama tekme falan değil kıpırdamalar ı hissettim midemi bulandırıyordu hatta ufak ufak olduğu için
cigdem6716 mrs_yldrm inan hiç anlam veremiyorum ama erkek olsa belli eder diyorlar 🙈 sonradan değişende çok var bakalım. Özele mi gidiyorsun devlete mi
sara29 plnkrc bence çok erken.. :) ben 2.gebeliğimde 16.haftada şüphem vardı 17.de kesinleşti hareketleri..
bebekananas plnkrc ilk gebeliğimde pıt pıt hissetmiştim 12 haftalıkken 2. Gebelik henüz olmadı olursa onu da Erkan hissederim diye düşünüyorum