plnkrc hamileliğim 5 yaşında kızım var 10 haftalık hamileyim bebek hareketlerini en erken ne zaman hissettiniz ? saçma gelebilir ama bugün seyirme gibi birşeyler hissettim herkes ikinci hamileliğinde erken hissedersin demişti ama bu kadar erken olur mu ki ? 🫠 gaz değildi bağırsak hareketi gibi birşey de değildi ayırt edebileceğimi düşünüyorum artık tecrübeliyim çünkü ama yine de insan bir şüpheye düşüyor 🤔
vldnatsvn plnkrc eğer erkek bebekse erken hareketleniyor bende 2. Hamilelipşmde 10-11 hafta arası göz seyirmesi şeklinde hissettim
Sumay_61 plnkrc 10 haftalık mümkün değil canım 🥰 14+1 de çok net hissettiğim halde doktorum imkansız demişti 🫠 16 da net hissettim
plnkrc vldnatsvn ya benimde aynı şekildeydi çok erken biliyorum ama böyle erkenden hisseden de çok duydum zayıfsan 2. gebelikse erken hissedersin falan dediler hatta erkek olabilir diyen de oldu değişik geldi bana da 🥲
Sumay_61 plnkrc mantıken bezelye tanesini nasıl hissedebiliriz kiii 🫠🫠 yani saygı duyuyorum ama 14. Haftada bile mümkün değil demişti doktorum ben ısrarla evet dememe rağmen 🫠 2. Gebelık
ozlm199393 Bende ikinci de tam cinsiyet öğrendiğim gün hissettim 16 . Haftada 😇çok mutluydum yatağa girdiğimde ve o anda hissettim 🫠
plnkrc ozlm199393 ay bilemedim ama gaz olmadığına eminim bağırsak hareketi de değildi şüphedeyim şuan 😅
cigdem6716 plnkrc doktor kıza benziyor dedi 11+3de kontorole gittiğimde haftaya tekrar gideceğim bakalım netleşir inşallah 🥰 sizin belli mi
vldnatsvn plnkrc seyrime şeklinde sanki kalp atıyormuş gibi pıt pıt ediyor o hissi çok iyi biliyorum🫠
plnkrc vldnatsvn vallahi benim ilki kızdı geç hissetim şuan 10 haftalık hamileyim aynı yerde 2 kere hissettim baya kilo verdim influenza oldum falan 53 kiloyken 47 kilo geliyorum beslenemedim yani çok zayıf olmakta hiç iyi birşey değil
plnkrc Ebruas cinsiyet ne peki ? her doktor farklı şeyler söylüyorlar ama anneler daha tecrübe sahibi olabiliyorlar 🫠
plnkrc vldnatsvn aynen kızımda çok geç hissetmiştim şimdi hissettiğim bebek mi değil mi şaştım kaldım 🫠
plnkrc vldnatsvn görürsünüz inşallah nasıl mutlu olacaksanız o şekilde olsun :) bende almak istiyorum ama alamıyorum alamamak daha zor 🫠
plnkrc Sumay_61 aaa bezelyeyi geçtik 😅🫣çilek olduk 🫶🏻bilemiyorum yaşayan çok bakalım sağlıklı olsunlarda hissetmesemde olur yeter ki iyi olsun 🥲