yasewin Deletedmom_878 6-7si gibi gelmesi lazım ama progestan kullanıyorum ya belki gecikir :/ haberleşiriz de ovulasyon testi de almak istemiyorum hiç
Rojdiyebiri Deletedmom_878 dpo kaçtasın testi erken yaptın bence sen bir daha yapsan sabah ilk idrarla
Deletedmom_878 Rojdiyebiri yaptım bugün aşkım adet günüm normalde ama 1 2 3 gün geçiyor genelde negatif
dalyaluna35 Benim ilk gebeligimde böyleydi kuzum dpo 11 de ogrenmistim ondan öncesi negatifti bekle bakalim hic belli olmaz 🌸
dalyaluna35 yasewin evet vermiştim negatifti dpo 11 de beta 40la ogrenmistim yerleşme olduktan sonra beta yükseliyor insallah vardir sağlıkla tutsun insallah 🙏💞
edaydnakgun merhabalarrrrr hanımlar benim negatifti 3 gün sonra pozitif çıktı kan testim doktor negatif çıktığında adet söktürücü bile vermedi ama kullanmadım o yüzden umudunuzu kesmeyinnnn🤰🏻😍
edaydnakgun yasewin evet gecikmişti 3 gün yanlış yazmışım doktor adet söktürücü verdi değerim 1.82 çıktı negatif dedi ama ben vücudum da bir şeyler oluyordu emindim almadım bile 💕
fasulye3 rabiadogannn evet yükseliyor işte adetim iki gün geçti silik çizgi çıktı sonra iki gün daha geçti çizgi netleşti şuan 2 hafta geçiyo hcg 8 bin di en son yani hamileyim
yasewin Deletedmom_878 üzülüyorum çıkmayınca progestan da geciktiriyor ya :/ bu ay valla örgüye kitaba falan sarcam testsiz djdjmd
dil_n edaydnakgun merhaba sizin beta 1.82 çıktıktan sonra ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz Evde test mi yaptınız yoksa tekrardan kan mı verdiniz