yasewin yaa o zaman doktoruna tabi ki danis kuzum 😌 28e giricem çocuğum yok zehirli guatr hastasıyım tiroidten dolayı 1 sene tedavi gormek zorunda kaldim doktor onay verince deneme yoluna girdik ilki tekte tuttu, 7 ay oldu kurtaj olali 3 ay korunduk 4 ay denedik bu sürece tiroid tahlillerim takip edildi antikorum yuksek ama tsh degerim yeniden etkilenmiş olsaydı gebelik ertelenecekti tekrardan 1 yıllık bir tedavi dongusune girecektim aralıkta son kez bakildi ona gore gidişat belli olacakti sukur tsh degerlerim normal geldi ocakta da hamile kaldim 2. Hamileligim yani bakalim yine korkularım var nasip kismet artik 😌 kuzum iki hamileligimi de ruya yoluyla öğrendim ben yani benim 6. Hissim cok kuvvetlidir bir sey hissetsem genelde olur rüyalarım genelde çıkar, ilk hamileligimde 1 hafta önce rüyamda gördüm cinsiyetine kadar dpo 10da dis macunundan cok tiksindim öğürdüm ve gun icinde belim kopacak gibi agridi akşamına suphelenip test yapmıştım varla yok arasi çizgi gordum dpo 11 de kan vermiştim oyle öğrendim, bunda da dpo 8 gecesi ruya gordum ama sıfır belirti hiçbir sey hissetmedim tutmamıştır ama hadi bi test yapayim dedim dpo 9 sabahı testi yaptim bakmadan dolaba kaldırdım o kadar ihtimal vermedim kahvaltıdan sonra aklima geldi, inanmadım gun icinde 4 farkli marka toplam 9 test denedim hepsinde ayni siliklik gordum aksama kadar her idrarim geldiğinde test yaptim 🤣 dpo 10 oglen kan verdim oyle öğrendim dpo 10 aksami başladı belirtilerim inanılmaz vajinaya vuran agri sag kasikta çekilme ve batma sag bacakta agri vardi belim kopacak gibi oldu yine bu dpo 13e kadar surdu sonra gece bulantısı basladi prilam aldim, kasik batmalari azaldi arada oluyor simdi ama belime vuruyor hala belim cok ağrıyor cok sık idrara cikmaya basladim gogus hassasiyeti benim adet döneminde olmaz ilk gebeligimde de 12. Haftaya kadar olmamıştı su an yok ne zaman geliyor bilmiyorum akıntım var bir de yogun kıvamda su an icin o kadar 😌