Rmeysa_01 Aysima51 benim doktorum 30. Haftadan sonra 2 haftada bir gel demişti 34ten sonra da her hafta gel nstye gir demişti benimde erken doğum riskim var şuan 36+6. haftadayız geçen hafta gittim yarın tekrar gidecem inşallah. Bende sizin gibiyim çok panik oluyorum elimden gelse hergün gidecem😅
anethole Aysima51 ben şehir hastanesi takipliyim en başından beri 2 hafta aralıklarla gelmemi istiyor. Sadece 23-27. haftalar arasında 1 ay gelme dedi. Aylık da kan tahlili şikayet varsa idrar tahlili yapılıyor. Yoksa 2 ay aralıkla idrar
ikinciyesekeranne Aysima51 normalde ayda bir çağırıyor ama ben randevu parasını bi kere verince 15 gün içinde ücretsiz oluyor diye o hakkı da kullanıp 2 haftada 1 gidiyorum
ecemciik Aysima51 34. haftadayım, 2 haftada bir gidiyorum, 35ten sonra haftada bir olucak dedi klinikteki doktorum, devlet hala 2 haftada bir çağırıyor
meltem_37 Zmomer zararlı olsa bu kdr kadın ultrason altına girmez bence ultrasonda radyasyon yok ses dalgaları var
ezgi3452 Superisibeyza yok canım diyet yapıyorum evde şeker ölçümü yapıyorum su an için açlık ve tokluklarim normal sınırlarda
nilaydax figencess Ben de öyle ağrı kramp lekelenme bulantı her hafta gidiyorum inşallah senin kadar ilerleyebilirim
duygumfoca Aysima51 şuan 33+2 günlüğüz Haftadan beri her haftaya randevu verdi doktorum 23 ocaktan itibaren her cuma kontrole gidiyorum
sudekplnr Bende 33 haftalık ölü doğum yaptım şuan 19 hafta ve kaşık ağrılarım oluyor iğne ve aspirin kullanıyorum doğuma kadar iki üç haftada bir gidiyorum çünkü ilkinde kalbi durduğunda anlamadım şimdi korkuyorum
tgcdnzynp Aysima51 28 şuan benm. 29 da gidicem sonra sonra 32 de giderm sonra 35 de sonrada her hafta giderim
kesgin Benimde üçüz gebelik 31 hafta 4 günlük olduk 3 haftada bir çağırıyor bazen 2 haftada bir bebeklerin ve benim durumuma göre değişiyor kontrol sıklığı
Nuriay Aysima51 ilk zamanlarda sık gitdim mesela 5 hafta 8 hafta 12 hafta 18 hafta amma sıkıntı olmadığı aralıklarda 5 hafta kadar ara veriyordum kendimde git gel daha çok strese girdim hemde zaman geçsin istiyordum