bsrbrkysr184_ lux38 kız benim algım karışmış 🤣 36 haftalıksın kalk ne duruyrsn ya nişanın fln gelir bişey olur 3 hafta kalmışşş 🫣
bsrbrkysr184_ mlkekyaa0gmailcom kaç haftalıksınız yıka bence daha ütü yerleştirme etme derken bayağı zaman alıyor 😅
bsrbrkysr184_ mlkekyaa0gmailcom ay bu etiket işi çok saçma zıbınların içine kocaman kocaman etiket dikmişler deli oldum 🙄
Deletedmom_8793 bsrbrkysr184_ aslında ben hazırlayayım diyorum annem diyor erken hazırlama erken gelmesin 😁
duygumfoca bsrbrkysr184_ 33+2 yiz hala hiç birşey hazır değil 🙈 11 şubatta kaybettiğim yavrumun kıyafetlerin bi kısmını kullanıcam onlarda tertemiz duruyor giymek nasip olmadı yavruma ama kolileri açmaya cesaretimiz yok eşimle henüz
mlkekyaa0gmailcom bsrbrkysr184_ ay hiç deme ya 🤔etiketi sökeyim derken elbisede yırtıldı.sonra bide onu dikmeyle uğraştım keske etiket olmasaymış
cizgilidefter bsrbrkysr184_ ben de şimdi başladım ufaktan. Bez, pamuk, alt değiştirme, depend gibi malzemeleri topladım. Kıyafetleri de yıkamıştım haftaya ütüler toplarım umarım. 30+3deyim ben de 🌸🥰
cizgilidefter bsrbrkysr184_ evet ilk çocuk. Biraz da enerjim varken yapayım diye erken davranıyor olabilirim. Son düzlükte yatmak en güzeli sanki 🌸