ikinciyesekeranne bsrbrkysr184_ oğlumda 32de hazırdı benimde, insana erken geliyor başta ama iyiki öyle yapmışım çünkü son haftalarda birden ağırlaşıyorsun
bsrbrkysr184_ ikinciyesekeranne ya ben ilkinde çok enerjiktim ama bu biraz enerjisiz geçiyor onun için yavaş yavaş başladım
bsrbrkysr184_ betulmommy bizimde 16 da yada 18 de denk geliyor ama biz doktora bayramın sonunda ki pazartesi olur mu dedik olur dedi ama kontrole göre karar vercez dedi 3 gün izinliyim dedi korkum bayramda aniden birşey olur mu şüphesi
mlkekyaa0gmailcom bsrbrkysr184_ ay hiç deme ya 🤔etiketi sökeyim derken elbisede yırtıldı.sonra bide onu dikmeyle uğraştım keske etiket olmasaymış
bsrbrkysr184_ mlkekyaa0gmailcom hayır birde içine saçmalıktan başka birşey değil sanki etiketi okuyan var 🫠
cizgilidefter bsrbrkysr184_ evet ilk çocuk. Biraz da enerjim varken yapayım diye erken davranıyor olabilirim. Son düzlükte yatmak en güzeli sanki 🌸
NEHIR15555 32+3 eksikleri var diye daha yıkamadım hepsini alıp doldurup yaparım diyorum bide 2 gebelik her an gelebilir ama uşeniyorum🤣sancılarımda oluyor bazen korku içime oturuyor
bsrbrkysr184_ NEHIR15555 ayyy hafta sonu bu eksikleri halledip başla bence ikizler biraz daha erken oluyor ya korkutmakdan değilde 🤣
betulmommy bsrbrkysr184_ ben bayramdan önce olsun istiyorum ya dediğiniz gibi bayramda gelesi tutar doktorumda yok
bsrbrkysr184_ betulmommy ya bende işte o riskten korkuyorum ama son gün izine çıkmadan gidip kontrol olacağım 3 gün izinliymiş anlarlar az çok geleceğini fln 😆