Melike35 Babacan canım Doğum için fiyat verdiler mi Can hastanesinde 4bin demişler yani aşağı yukarı fiyat merak ettim Benim doktorum daha önce medikal deydi 2015 de 2.5 vermiştim Doğum için ama şu an dışardan anlaşmalı can medikal e ve kent e gittiğini biliyorum tabi ama kent olmaz 🙈
nazende Sineem35 ben de aynı hastanede Ferit beye gidiyorum, esprili bir doktor çok pozitif ama bazen daha ciddi mi olsa diyorum, 25 haftalığım hala doktorumdan emin değilim.
ozgeya Meltemp Medicalpark Hastanesi’de Volkan Emirdar ile doğum yaptım,hatta geçen hafta da yine kendisinde myom ameliyatı oldum.Her şeyiyle dört dörtlük bir doktor.Her sürecimi sayesinde çok iyi geçirdim.
Meltemp ozgeya mdn9o Babacan Dnzcngz Betilunlu Kızlar çok teşekkür ederim aslında benimde aklımda en çok medical park var evime çok yakın olduğu için ama ben Gülin Okay yada Latife Buket Saçkıran diye aklımdan geçirmiştim. Onlar hakkında bir bilginiz varmı peki
Meltemp ozgeya Babacan merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum sizlerin tavsiyesi üzerine yarın için volkan beyden sıra aldım tekrardan yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Şey şimdi istemsiz biraz geriliyorum volkan beyin muayenesi nasıl hemen alttan muayene yapıyormu biraz bilgi veririm iniz ilk gittiğinizde neler yaşadınız süreç nasıl ilerledi 🌼❤️
Meltemp Dnzcngz Bende aslında Balkaymak61 yaa eveet çok önemli bir detayda doktor harici kadro. Ayy çok teşekkür ederim söylediğin iyi oldu ebelerinde tutumu önemli 🙂🙂
Balkaymak61 Meltemp evet benim için doktorda çok önemli ama ebelerde çok önemli normal doğum yapmak istiyorum ve ebelerin bu konuda tutumu çok önemli
Dnzcngz Meltemp medicalparkın sanırım her doktoru iyi kimseden olumsuz birşey duymadım ama tabiki kendi doktorum dışındakiler için pek bir şey diyemem. Ben Mehmet Bey’den aşırı memnunun her anlamda. Diğerleri için bir şey dersem yanlış yönlendirmiş olurum.
ozgeya Meltemp Buket hanımla ilgili kötü deneyim yaşayanlar var çevremde o yüzden öneremeyeceğim.mesela iki üç hafta önce bir arkadaşımız doğum yaptı buket hanımla.bebek doğar doğmaz her ağladığında mosmor kesiliyordu ona rağmen taburcu etmeye kalktı,arkadaşlarımızın baskısıyla hastaneye şikayet ederek yenidoğan yoğun bakıma kaldırıldı bebek,hala daha yoğun bakımda.buket hanım göz göre göre taburculuk için zorluyordu.Buna benzer çok şey yaşayan oldu.Gülin hanım çok daha iyi.Ama erkek doktor demezseniz kesinlikle erkek doktorlardan yana olsun tercihiniz.Medicalpark’ta çok daha iyiler kadın doktora göre.
Masalfatma Meltemp bende ilk dogumumu buket hanımla yapmıştım çokta memnun kalmıştım ilgisi güler yüzü daha sonra tanıdığım doğum yaptı bebekte çok büyük sorunlar yaşadılar o yüzden soğumuştum
Meltemp ozgeya yaaaa üzüldü Allah yardımcıları olsun şifa versin inşallahh 🙏🏻☹️ peki söylediklerinizi dikkate alıcam çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
nilosum Meltemp medicalpark mehmet bal kesinlikle çok çok iyi bi doktor mutlaka git bi görüş anlıcaksın
nilosum Dnzcngz canım bende mehmet beye gidiyorum önce allahın sonrada onun sayesinde bebeğim hala duruyo çok şükür çok zor günler atlattım senin doğuma çok az kalmış doğumunu merakla bekliyorum ben biraz korkuyorumda 🤣
DlstM Dnzcngz cnm bnmde drm mehmt bey ve bnde Allaha şükür çok mmnunum. Doğum ücretleri nasıl oda süsleme vs bilgi aldıysan paylaşabilirmsn merk edyrm da
Dnzcngz DlstM ben dopum anlaşmamı yaptım. 36 haftalık hamileyim çünkü. Doğum için 3750 tl standart paket fotoğraf ve standart paket oda süsleme ile birlikte 5020 tl’ye anlaştım. Ama fotoğraf ve süsleme seçtiğiniz fiyata göre artıyor.
Meltemp Dlkkoge aklımda o vardı benimde ama diğer tecrübe etmiş arkadaşların tavsiyesi üzerine Mehmet beyi de olabilir diye düşünmeye başladım 🤰🏻🤔
DlstM nilosum kötü bişi olmaz deme ya korkuyrm ne biliyim dün biraz acaba kastm sıktm kendimi ondn mı 🤔😐😐😕😕😕
nilosum DlstM şiddetli bi ağrı yada kanama olmadığı sürece rahim genişlediği için bu ağrıların olması normal diye biliyorum canım mehmet beye yaz istersen dayanılmıcak gibi mi ağrın ?