Dlkkoge DlstM bende medicale gidiyorum zam geldi Doğum ücretlerine falan 30 hafta üzeri olaaydın indirimli ücretten faydalanabiliyordun ondan sordum haftanı canım. 4300 olmus süslemeninde en uygun hali 600 tl dediler bugün
nilosum DlstM şiddetli bi ağrı yada kanama olmadığı sürece rahim genişlediği için bu ağrıların olması normal diye biliyorum canım mehmet beye yaz istersen dayanılmıcak gibi mi ağrın ?
DlstM nilosum yok ağrı şlklnde değiş şimdlk çok şükğr olmz inşAllahda 🙏🏻 Ağrı değilde bi sertlik hissedyrm sadece okdr cnmmm
DlstM nilosum ilişki sırasında oldu bi ara kndimi kastm acaba o sıradamı oldu diye düşünfm ams ağrı yok çok şükğr
DlstM Dlkkoge yani 5000 net😂😂oda süslemesinn içinde ne var cnmm çok sordm ama 🙈 merk edyrm biz kndmz anlaşamıyozmu bika bi organizasyon firmasıyla
Dlkkoge DlstM yok kabul etmiyorlar malesef kappı süsü ben asayım kendim dedim onada izin yok 🤣 onların verdiği kapı süsü isimli yatağın bağına cibinlik bebeğin yattığı yeride süslüyorlar ayrıca ikram olarak çikolata limonata falan veriyorlar az pazarlık yapalım dedik şerbetle lokumda eklediler. Ama ben süsletmeyi düşünmüyorum:)
Masalfatma Meltemp bende ilk dogumumu buket hanımla yapmıştım çokta memnun kalmıştım ilgisi güler yüzü daha sonra tanıdığım doğum yaptı bebekte çok büyük sorunlar yaşadılar o yüzden soğumuştum
nilosum DlstM hmm anladım canım biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri asker arkadaşı olduk benimkiyle 🤣
Dlkkoge DlstM yani verdiğin paranın hakkı değil bence ve bir günlük gereksiz bir harcama olduğunu düşünüyorum ben. Daha yüksek fiyatlı bin lira civarı olanlarda var ama gerçekten gereklimi düşünülür:) çok heves ediyorsan yaptırmalısın içinde kalmasın. Benim nedense pek hevesim yok öle şelere
DlstM nilosum 🙈🙈olsn az kldı dayan cnm inşAlla bişi olmamıştf bebeğimede ya😐😕korktm valla ağrı yok ama yinede sertlik gibi azck gerilme hissivar
nilosum DlstM ilişkinin bi zararı olmadığını söylüyolar mehmet beyde yapabilirsiniz demişti bize ilk zamanlar ama sonra düşük tehlikesi falan geçirince yasaklandı şimdi
Melzo DlstM benimde olmuştu bende çok korktum ona bişey oluyor diye ama kasılma sancı aynı şeymiş ilerleyen haftalarda onu anladım çok sık olmadığı sürece bişey olmaz
Rrraaaiiinnn Balkaymak61 merhaba sada hastanesinde detaylı ultrason yaptırdiniz mı fiyatı ne kadardi acaba. Memnun kaldıniz mı önemli olan aslında bu