Meltemp Merhaba kızlar 4+5 hamileyim yeni öğrendim🤭 İzmir karşıyakada oturuyorum önerebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mıı özel devlet farketmez 😊
Melike35 Meltemp Mavişehir de çiğdem Karas var ben çok memnunum 3.bebeğimi doğurucam onda inşallah özel muayenehane var anlaşmalı hastanelerde Doğum yaptırıyor
Dnzcngz Meltemp Medicalpark doktor Mehmet Bal. Adla gittiğine pişman olmayacağın bir doktor. 36 haftalık hamileyim en başından beri Mehmet beye gidiyorum ve her defasında iyiki diyorum.
Medusa Ben Karataş hastanesinde Aysel hanım’a gidiyorum, çok minnoş ve bilgili biri 🎈 tavsiye ederim.
Eminel Esracgr karataş ta normal 3.100, sezeryan 2.900, kapı süsü kuaför ve 3 kare foto dahil, muayene ücreti 85 tl
2bebekannesi3542 Eminel merhaba doktorunuza tatillerde de uşasabiliyor musunuz doğum sırasında geliyor mu?
Meltemp Dnzcngz Bende aslında Balkaymak61 yaa eveet çok önemli bir detayda doktor harici kadro. Ayy çok teşekkür ederim söylediğin iyi oldu ebelerinde tutumu önemli 🙂🙂
Meltemp ozgeya mdn9o Babacan Dnzcngz Betilunlu Kızlar çok teşekkür ederim aslında benimde aklımda en çok medical park var evime çok yakın olduğu için ama ben Gülin Okay yada Latife Buket Saçkıran diye aklımdan geçirmiştim. Onlar hakkında bir bilginiz varmı peki
nilosum Dnzcngz canım bende mehmet beye gidiyorum önce allahın sonrada onun sayesinde bebeğim hala duruyo çok şükür çok zor günler atlattım senin doğuma çok az kalmış doğumunu merakla bekliyorum ben biraz korkuyorumda 🤣
DlstM Dnzcngz cnm bnmde drm mehmt bey ve bnde Allaha şükür çok mmnunum. Doğum ücretleri nasıl oda süsleme vs bilgi aldıysan paylaşabilirmsn merk edyrm da
gdaslik Çınarlı doğum hastanesi dilay gökdeniz benim de doktorum çok tatlıştır. 3 farklı doktora daha gittim ama dilay hanım başka 😍 tavsiye ederim
Balkaymak61 Meltemp ben sadaya gidiyorum Özlem hanıma 36 haftalığım bu zamana kadar hep memnun kaldım hem doktorumdan ebeden diğer çalışanlardan doğum sonrası bilgilendirme yaparım 😂
Rrraaaiiinnn Balkaymak61 merhaba sada hastanesinde detaylı ultrason yaptırdiniz mı fiyatı ne kadardi acaba. Memnun kaldıniz mı önemli olan aslında bu
hemsiregebe Balkaymak61 bende sadaya gidiyorum da şey sorucaktım doğum fotoğrafçısı ve kuaför hizmetleri varmış fotoğraf öekimi doğumda mı oluyor nasıl oluyor bi bilgin var mı☺️
Babacan Ben Medicalpark hastanesine gidiyorum doktorum Volkan bey çok sempatik ve her konu da yardımcı olan biri. İkiz bebeklerimi kaybettiğimde bana çok yardımcı oldu ve acımı anlayan bir doktor. Hemşireleri de çok iyi hastanenin.
Melike35 Babacan canım Doğum için fiyat verdiler mi Can hastanesinde 4bin demişler yani aşağı yukarı fiyat merak ettim Benim doktorum daha önce medikal deydi 2015 de 2.5 vermiştim Doğum için ama şu an dışardan anlaşmalı can medikal e ve kent e gittiğini biliyorum tabi ama kent olmaz 🙈
Meltemp ozgeya Babacan merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum sizlerin tavsiyesi üzerine yarın için volkan beyden sıra aldım tekrardan yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Şey şimdi istemsiz biraz geriliyorum volkan beyin muayenesi nasıl hemen alttan muayene yapıyormu biraz bilgi veririm iniz ilk gittiğinizde neler yaşadınız süreç nasıl ilerledi 🌼❤️
Didoss Bende 14+6 haftalığım alsancakta Ahmet Güler’e gidiyorum çok memnunum ilgisini üzerimizden hiç çekmedi çok tatlı biri arkadaşların tavsiyesi üzerine gitmiştim iyi ki gitmişim diyorum diğer denediğim doktorların yanında melek kendisi 🙏
Seher86 Kızlar Ege yasama giden var mı? Ultrason cihazı nasıl oranın iyi mi bilgisi olan var mı acaba? Taşınacağım için o hastane yakın olacak oraya gitmeyi düşünüyorum ama ?
Askkokuluyavrum Seher86yogun bakım ünitesi yok arkadaşım orda Doğum yapmış hic memnun kalmamis bebeği az kalsın kaybediyorlarmis
Eraa AsilveAnnesi bende ata saglik hastahanesi emin beye gidiyorum 35. Haftamdayim mukemmel bir doktor
Camlicagizem AsilveAnnesi Bende emin beye gidiyordum sanırım değiştircem. İlgisi anlatımı vs gayet iyi ama bizi bilgilendirmektediği bi konu hakkında soru sormuştum “bu saatte böyle soruyorlar olmuyor ama” gibi bi cevapla karşılaştım. Doğum vakti geldiğinde de aynı tepkiyi mi verecek gibisinden korkularım var devam edip etmeme konusunda kararsızım😏