TugbaDnz Ezgi1989 normal canim eger kabizlik yasiyosan suan cok daha etkili bende 2 haftaonce 68dim simdi 65 olmusum yemem arttigi halde bide
Ayseberru Ezgi1989 😂😂😁 ayy bende domatesi felaket yiyorum tuzla tuzla ye misali sizin cinsiyet belli mi
Elifee Ezgi1989 bende 65 le kaldım ama ilk 16 hafta kılo almadım suan 32 deyız 6 kilo falan aldım ama bu bünyeyle alakalı ben çalıştığım için baya hareketliliyim ondan yakıyorum eğer evdeysen bence biraz daha frenlemelisin kendini çünkü ben 25 tem sonra çok almaya başladım🤗
Ezgi1989 Elifee evdeyim bide istanbulda hava soguk dışarı çıkar çıkmaz titriyorum bekliyorum havalar ısınsın diye bide doktor bana herşeyi yasakladı evi makineyle alıyor musunuz siz 🙄
Elifee Ezgi1989 evet hatta iki güne bir 🤗erken Doğum riskim var benım o yüzden bir hafta evde geçirdim bir hafta da bir koli almışım hemen geri ise döndüm 🤗 dikkat etmeye başladım benim vücüdüm aşırı elverişli kiloya dikkat etmezsen 20 30 rahat görürüm 🤗
Elifee Hulyali normal mi mükemmel ya zaten 2 si çocuktur suyu falan ödem yapar geri kalanı da mükemmel 🤗
Hulyali Elifee Seninkide çok iyi ben düzenli yediğim için belki de fazla almadım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Asiferdi Bende 16 haftalik hamileyim70 kiloyla hamile kaldi 68 e kadar düştüm . Sanki halada zayifliyorum ama benim çok mide bulantilarim oldu ..yeni yeni kendime gelmeye basladim .
sdnroztv Ezgi1989 kendimi gördüm resmen bende 50 51 hiç üstüne çıkmadım 16. Haftada 56 olmuştum😭 Şuan 27+1 haftalık gebeyim o günden sonra korkudan bakmadım kiloma 😅 Aman verilir canım boşver takmak kafana 😇
Ummuskaan Ezgi1989 56 kiloyla hamile kaldım 23. Haftama kadar hiç kilo almadım sonra bi kilo almışım doktor şok 😱 tartıya çıkmaya korkuyorum inanılmaz ödemim var. 35 haftalık oldum doğumdan sonra bütün kilolarımdan kurtulma ümidi ile..😂🌸
Rabiasare27 Ezgi1989 oğlumda 62 kilo ile hamile kalıp 96,800 kilo ile Sezeryana alınan biri olarak söylüyorum geçecek 😁
Tugcegul Rabiasare27 sanki hic zayiflayamicam gibi hissediyorum bende 30 haftada 20 kg aldim nasi vericem bilmiyorum nasi verdiniz 😪
Anacsevgidolumelek Ezgi1989 o haftalarda bir anda aliniyor ama yaa bende şoka girmiştim bir anda aldim hic anlamadim ben bi de zaten kilolu hamile kaldim. Sadece sabahlari yedigim hamur isi mahvetti beni sabah disinda diger ogunler o kadar dikkat etmeme ragmen vucut almaya o kadar yatkin oluyor ki anlatamam. Su an sabah bile diyet modunda yiyorum bebege faydali seyleri sadece.
Symgmnr Ezgi1989 ben de içiyorum ondan beri açık zaten iştahım 🤦🏽♀️ Sakin olalım ve tatlıları hamur işlerini kenara bırakalım her şey kolaylaşır o zaman 😊
Fulisko 24+2 8 kilo 54 ile hamile kalmıştım 62 kiloyum şuanda hayatımda ilk kez 57 nin üzerine çıktım hala şoklardayım😂
Ezgi1989 Fulisko Tugcegul ben daha önce çok kilo alp verdim hatta kendi rejimimle 20kilo verdim tabi bekarkeb ama nebilim işte insan korkuyor 😂