Cimbom Busragunayy En iyisi ve güzeli kuru kayısı bol bol kuru kayısı ya yok karnına yesende olur çok aşırı faydası var
Ssmerve Busragunayy doktoruna söyle sana osmolak diye bi şurup var onu yazsın canım akşamları 2 tatlı kaşığı iç bak bakalim kabızlık kalıyor mu
Arife3507 Busragunayy kurukayisi bol su ve zeytinyag icerek halletmistim birde lifli gidalar tuketmeye calisin
Aysehuli Busragunayy gece yatmadan bir kaşık zeytinyağı içebilirsin canım kuru kayısıyı suda ıslayıp suyunu iç kendini ayrı ye komposto içebilirsin o da çok hızlandırıyor
Seda5892 Busragunayy kivi ye en etkili çözüm arkadaşımda sürekli kabız oluyordu şimdi kivi yiyor rahat
Melikeahmettt Busragunayy 18 haftalık oldum bende aynı dertle uğraşıyordum doktorum şurup verdi o beni daha kötü etti ağrıdan , şimdi her sabah ac karnına kivi yiyorum bir bardak su içiyorum böyle işe yarayacağını düşünmemiştim ama dene istersen sende
semadem Busragunayy her sabah aç karnına bir yemek kaşığı hakiki zeytinyağı ic ben surekli yatmak zorunda oldugum icin bagirsaklarim hic calismiyordu bu şekilde çözdüm
Hllergn Busragunayy kesinlikle soda icmeni tavsiye ederim ve doktorundan magnezyum iste. Ben şuan 14+5 günlüğüm iki haftadır soda içiyorum kabızlık problemim bitti ve cooook su iç.