Hanife5334 Avakado yiyin güzel çalıştırıyor ben limon ve tuz döküp yedim bazıları yeşil salatada kullanıyor her iki şekilde de ise yarıyor deneyebilirsiniz herkesin metabolizması farklı çalışıyor siz deneyerek kendinize iyi geleni bulun
Asliyildirim Busragunayy süt kuru incir kuru kayısı yukaf karıştırıp aç karna müsli gibi ye, ya da geceden kuru inciri kesip zeytinyağına koy sabah onu ye aç karna. İkisi de doktor tavsiyesi ikisi de işe yaradı. Dene istersen belki bi tanesi sana da şifa olur
Zeynepkubra Busragunayy canım bendede aynı sorun doktorum sabah aç karnına 3 kayısı 1 bardak su iç dedi ama 1 saat sonra kahvaltı 1 saat birşey yeme birde akşam yatmadan önce armut ye üstüne su iç dedi gerçekten çok etkili dene bi kaç gün
Ayguns Deletedmom541 ben koşarak uzaklaşıyorum buradan siz benim muzuma savaş açtınız ama olmuyor böyle 😅😅
Sdt 1umutturyasamak bende şuan öyleyim maalesef wc çıkamadığım için de sürekli karın ve kasık ağrım oluyor. Magnezyum ilacı için de doktorum 12. Haftadan önce vermem ilacı dedi 😵😵
Minikkalbimm Ayguns Ayguns kişiden kişiye farklılık gösteriyor demekki 💁hepsini deneyin azcik azcik cir cir olmadan tabi 😁
meryemm_demir Busragunayy Sabah Akşam 4-5 Kuru Kayısı yiyorum canım pek bir sıkıntı çekmiyorum artık 😊
Pekgokcen Busragunayy sabah ac karna kuru kayisi ustune su icersen hicbiseyn kalmaz bnde çareyi boyle buldum
aysemine25 Busragunayy canım. Bugün öldüm aynı dertten bu çareler az boyutu ıcın ama doktoruma danıştım bana duphalac al dedi şurup onu aldım bugün bebegım de minik bunun zararı yok dedi sende onu al istersen
YagmurDaskn Busragunayy Kahvaltıdan önce Kayısı ye ve ılık su iç bolca. Kahvaltı da da biraz yağlı ya. Yağ ishal yapıyor bilidiğin gibi. Bol tereyağı üstüne bal reçel vs. İyi gelir. Bir de katı yiyeceklerden uzak durmaya çalış