Fatmanur_0416 kubran_ ay valla inan seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim inşallah sende en kısa zamanda suya kavuşursun balım Allah yardımcın olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸
kubran_ Fatmanur_0416 Amin inşallah teşekkür ederim rabbim sizlere de hayırlı ömrü bereketli evladınızı kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💗
kubran_ ntgctsn çok sevindim ben 9+3 teyim serumlarla su almaya çalışıyorum artık bulantı kusma çok fazlalaştı susuzluktan bitiyorum ama içemiyorum bu günlerde geçer inşallah tez vakitte
kubran_ Es07 bende öyle maalesef prilam fayda etmedi emedur aynı şekilde zafere geçtik onda da bulantı devam öğürme var ama kusma yok gibi şimdilik hayat enerjim kalmadı hani hamilelik parıltılı ışıltısı diyorum
Es07 kubran_ Evet bende saframda sorun var Aylardır kusuyorum Sona geldim daha kusuyorum yani Eziyet gibi Sağlıkla bi doğsa diye bekliyorum
Sunshine__ kubran_ Bende prilam kullanıyorum ama hiç içmesem de olur gibi yani ilk gebeliğimde kullanıyordum hemen fayda ediyordu bu gebeliğim zorluyor maalesef ilki daha kolaydı
kubran_ Sunshine__ evet onun bende hiç etkisi olmadı ben kusmaktan duramadığın için zofere geçtim ilk gebeliğim
Sunshine__ Es07 Vallahi öylede bir şey anlamıyorum ama bende öyle yapıyorum mecbur bide soğuk içiyorum suyu, çayı da artık çok sıcakken içebiliyorum yoksa çay bağımlısı olan ben çaydan soğudum
MAMA13 kubran_ Evet geçen haftadan azalmaya başladı bu hafta daha iyiydi ama gidip gidip geliyor sürekli korkarım doğuma kadar benimle🙄