Keziban kubran_ ilk aylarda ben de öyleydim buzlu su içiyordum o biraz daha sakinleştiriyordu ya da dolapta beklettiğim soğuk su size de tavsiye ederim
Sunshine__ Es07 benim belli değil ama bence buda erkek olacak balım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin doğumun nasıl olacak
dilosunuz kubran_ ilk başlarda bende öyleydim bulantı azaldıkça gidiyo o tiksinme ama şimdide anca soğuk suyu icebiliyorum daha rahatlatiyo gibi midemi sanki deneyebilirsin 🌸
eylusko kubran_ gebeligin ilk haftalariysa normal. Benim ki yaza denk gelmesine rağmen asla içemiyordum. Ay kabus iğrenç bisey di . Şimdi kış ayındayız son trimesterdeyim gece bile kalkıp içiyorum. Çok kasma . Düzelir
Es07 Sunshine__ Hiç belli değil canım Bebek baş aşağı duruyor Salı günü bakalım kontrolümüz ne diyecek doktor
Sunshine__ Es07 Rabbım kolaylık versin canım eğer normal doğumsa sümme sebila yesserah bu duayı sancıların başlayınca oku doğum yapana kadar okuyabildiğin kadar oku doğumun çok kolay geçecek
Sunshine__ Es07 Tabiki benim içinde en önemlisi o ama 1 oğlum var diyorum 1 de kızım da olsa iki meyvenin tadına da baksam rabbim hayırlısını versin
kizinaasikanne kubran_ Susuz olmaz günde 3-3,5 litre içeceksin dedi bana geçen gün doktorum. Şimdi suluğumu değiştim motivem artsın diye zorlada olsa içiyorum çünkü çok önemli
Es07 kizinaasikanne Her gittiğimde bol su diye uyarır doktorum Hergün 3 litre içmeye gayret ediyorum bende Tuvalet seferleri devam :)
Es07 kizinaasikanne Sunshine__ Sunshine__ Sağlıkla kavuşalım inşallah kızlar Güzel doğum hikayelerimizi okuyalım