huliss Rüya Elmas koyacağım ben de. Elmas ölmüş kayınvalidemin ismi eşim isteyince ikinci ismi olsun diye karar verdim. Rüya ismini eşref rüyadan dolayı istemiyorum ama zaten diziyi de izlemiyorum. İsmim Hülya. Hülya ve Rüya anlamdaş oluruz diye düşündüm
ikincibebek2 LadyX arya öztürkce değil ama bu isimde bı ara trendler arasındaydı, çokta güzel bı isim 💕
ikincibebek2 ecemciik güzel bı isim Alya Ama bu aralar herkesin çok beğenip bebisine koyduğu isimlerden Hele ki diziden sonra da patladı zaten🥲
carolina07 ikincibebek2 benim bi tanıdığımın kızının ismi Alya. Kız belki 15 yaşında. Antalya koyacakmış aslında nüfusta izin vermemişler. Alya olsun o zaman demiş antalya’nın alya’sı🫠
Rose_07 ikincibebek2 Leman dizisini izliyordum. Öyle çokta takip ettiğim bir dizi değildi. Kardeşi geldi Ekin diye seslendi o an eşime yazdım. Çok duyulmamış bir isim arıyordum o süreçte de. 🥰
ikincibebek2 1Ali bende bir zamanlar aşkı memnu dizisinden bihter ismini beğenmistim ama sonradan soğudum isimden☺️
elrahe08 kubos_ bende bu postu görür görmez adanalıdan İdil aklıma geldi siz yazınca dikkatimi çekti 😂
1Ali ikincibebek2 ben bir ismi dizide görüyorsam direkt soğuyorum ya beğeneceğim varsada beğenmiyorum o saaten sonra🤣