analikzoris 2018 yılında doktorlar dizisini sevdiğim için internetten eşimle bölümlerini izliyorduk o zamanlar Arslan ismi bu kadar meşhur değildi orada doktor Arslan İbrahimoğlu vardı eşimle dedik ki oğlumuza Arslan ismini koyalım çok hoş bir isim ikimiz de onayladık ismini Arslan koymuştuk 😅
kavalakurabiyesi ikincibebek2 en çok isim kazandıran yargı dizisidir açık ve net # Pars neva ılgaz ceylin inci parla yekta mercan 😂
Ziyangillerrr_ LadyX Yaa sen= ben taa o diziyi izlerken eşime hep diyordum kızımız arya olsun diye bir arada yüzüklerin efendisindeki Arven ismine takmıştım kafayı aşırı güzel bir isim ♥️ ama gel gör ki erkek bebişim olacak 🤣 @ikincibebek2
LadyX Ziyangillerrr_ ayyyy aynen yaaa Arven ismini ben de çok severim o karakterden dolayı 🧝🏻♀️ ama tabii ki kızımın ismi Duru İlay 🎀 Türkçe kökenli olmalı diye taktım da biraz ahahaha
Ladybird06 ikincibebek2 Kızılcık şerbeti doğru düzgün neredeyse hiç izlemedim ama başrolün adının Doğa olduğunu biliyorum güzel isim bence.
Melisaulug Nare ismini çok beğeniyodum ama biz de Rüya koyucaz. Bizim evlenmeden önce belliydi dizi ile bir alakası yok. Eşim Rüya koyalım rüya gibi bir aşk hikayemiz var demişti bundan dolayı. ☺️
dgngr Dora Selena Doğa Kayra Pandora İris Nazende Aykız İnci Ahenk Artemis Tombris Aura Umay İzgi Pera Sare Alis Masal Bihter Mina Hüma Mihrimah İdil Asu Nükhet Lal Hale Meyra Yelda Zümrüt Cavidan Leman Afife
Zehrailly ikincibebek2 Bizim eşimle en sevdiğimiz dizi Supernatural oradaki Dean karakterini çok seviyoruz oğlumuz olacağı zaman adını Dean koyalım dedik fakat herkes bir şey diyince vazgeçtik 😂
dgngr Alya05 kız adın ne öyle yüzük gibi, Alyanak der gibi, Alyaş gibi, Alyan gibi.😅😂😂😂 Ne biçim ismin var. Ben dizi karekteri olarak kulağa hoş gelen şeyleri dedim. İyi ki Alyaş gibi ismim yok😂 veya çocuğuma öyle isim koymadım
Alya05 dgngr Alya Benm biricik kızım ismi hem çok güzel bi isim. Ben hiç bir dizide artemis ismi görmedim pandorada görmedim hahahah 😂😂sen reklam markalarını yazdım kanzi 😂😁😂 Kızımın ismide alyadua ❤️❤️
[silindi] “Neva” diye bir film vardı orda nevayı sevmiştim, Uzak şehirde de “Nare” ismini sevmiştim. Ama kızım olsaydı küçükken kayıp prenses dizisini izleyip “Duru” koyucam dediğim için Duru Güneş olucaktı. Oğlum oluyor hahshsh ikincibebek2
lala_666 Kız ismi filmden deyil ama benim sevdiğim isimlər Kız - Jasmin,Sofiya , Melek , Firuze ve s… Erkek- Zeyn , Zeyd , Daud gibileri işte)))
gemzelii Alparslan büyük selçuklu dizisinde fahriye evcen akça hatun rolündeydi ilk orada duydum ismi sonra birkaç dizide daha duydum bu isim cok duyulmamıs bir isim ama osmanlı kökenli ve bana tertemiz saf bir duygu veriyor o yüzden akça koyucam ilk kızımın 8 yıl önce adını rüya koymustum ama diziden duymadım rüyamda hamile olduğumu gördüğüm için koymuştum 😂
carolina07 ikincibebek2 benim bi tanıdığımın kızının ismi Alya. Kız belki 15 yaşında. Antalya koyacakmış aslında nüfusta izin vermemişler. Alya olsun o zaman demiş antalya’nın alya’sı🫠