ikincibebek2 Selam anneler Dizilerden esinlenseydiniz bebeğinize hangi dizi karakterinin ismini koymak isterdiniz Yada en çok beğendiğiniz dizi karakterlerinin isimlerini yazar mısınız 💕
QueenBahar_ ikincibebek2 şuan aklıma gelmedi ama herkes uzak şehirdeki Alya ismini koyuyor heryer Alya ile doldu
annebebekelo ikincibebek2 biz Rüya koyacağız🙈 Aslında Rüya Gibi, Eşref Rüya dizileri daha çıkmadan zaten listemizdeydi ama bi anda ön plana çıkmaya başladı dizi isimleriyle 😂🥲
ikincibebek2 QueenBahar_ evet yaa bende her yerde görüyorum ve bu isimler dizilerden sonra favori oldu 🙂
htc5858 ikincibebek2 Çağatay Ulusoy hayranı olarak, ikinci oğluma emir, üçüncü oğluma da Yaman koydum, 😄😍
ikincibebek2 htc5858 gerçekten ciddi bı hayranlığınız varmış 😆 direkt Çağatay koymayı düşündünüz mü peki 🫠
LadyX ikincibebek2 GAME OF THRONES dizisindeki ARYA STARK karakterinden dolayı Arya çok istiyordum ama daha sonra Öz Türkçe olsun diye kafaya taktım 🥹
ikincibebek2 LadyX arya öztürkce değil ama bu isimde bı ara trendler arasındaydı, çokta güzel bı isim 💕
Ziyangillerrr_ LadyX Yaa sen= ben taa o diziyi izlerken eşime hep diyordum kızımız arya olsun diye bir arada yüzüklerin efendisindeki Arven ismine takmıştım kafayı aşırı güzel bir isim ♥️ ama gel gör ki erkek bebişim olacak 🤣 @ikincibebek2
ecemciik ikincibebek2 Ben İnci koyacaktım ama aklım hep Alya ismindeydi. İlk başta Alya adıyla çok dalga da geçtik eşimle ama şimdi bizde bu ismi koyucaz 😅
ikincibebek2 ecemciik güzel bı isim Alya Ama bu aralar herkesin çok beğenip bebisine koyduğu isimlerden Hele ki diziden sonra da patladı zaten🥲