teraziela reyhan3434 Valla çok mantıklı yapmışsın yaş ilerledikçe zorlanıyorsun şekil a ben ilk hamileliğimde bu kadar zorlanmamıştım bu biraz zorlu geçiyor🤭
birerkekannesi__ teraziela ilk doğumum vajinal doğum istiyorum mart 15 en geç dedi doktor 🥹 Efe bey ne zaman gelmek isterse 🥹
Fuunndaaa teraziela bebişlerin hazırlıkları tamam sadece bebek arabası kaldı kararsızlıktan alamadım, ama benim eksiğim var göğüs pompası vs onları kararsızlıktan alamadım bakıyorum bakıyorum biri başka birşey diyor biri başka kafam çok karışık
teraziela Fuunndaaa Belki hiç lazım olmaz pompa acele etme bence almak için bebek arabasını da çok araştırma içine sinen varsa al gitsin seçenekler arttıkça insan seçip alamıyor😂😂
teraziela birerkekannesi__ Hayırlısı olsun canım vaktinde sağlıkla gelsinler inş☺️🙏 adı da çok güzelmiş beyefendinin🙏🧿
Fuunndaaa teraziela yaa ikiz bebek bekliyorum o yüzden kafa karışıklığım birde süt gelmezse diye sezeryan olucak doğumum ve çalışan biriyim , bebek arabasında ikizde çeşit çok yok o yüzden kararsızlığım
betulmommy teraziela ayy sıra bize geliyoor, çok heyecanlıyım. 32 haftalığım bayramdan önce alırız dedii🥹
teraziela betulmommy Bizimde martın ilk haftası dedi inş o zamana kadar durur vaktinde gelirler☺️☺️ ağırlaştık ama yaaa☺️🤭
teraziela reyhan3434 Sen zamanında kurtarcann herşey zamanında güzel☺️🙏 bir sene bile fark ediyor bence 🤭