ranakzrn2 teraziela ben biraz rahatim 😂 hastane cantama sadece bebegin esyalarini koydum kendiminkiler bekliyo ve dolap almadim daha ikeadan onu alip düzenlicem vs
Fuunndaaa teraziela bebişlerin hazırlıkları tamam sadece bebek arabası kaldı kararsızlıktan alamadım, ama benim eksiğim var göğüs pompası vs onları kararsızlıktan alamadım bakıyorum bakıyorum biri başka birşey diyor biri başka kafam çok karışık
teraziela reyhan3434 Organizer iyi oluyor canım daha düzenli al mutlaka☺️🙏 normal doğum mu bekliyorsun☺️
eed21 Benimde hazırlıklar tamam valizi kapamadım aklıma bir şey geldikçe ekliyorum. Ama bence oğluşum martı beklemeyecek öyle hissediyorum. Sağlıkla gelsinler ♥️ sizde ne durumda hazırlıklar
teraziela eed21 Valla benim ikinci doğumum olucak kısmetse sezaryen doktorum martın ilk haftası diyor ama şubat sonu da gelebilir diye düşünüyorum inş zamanında sağlıkla gelsinler☺️ sizin de mi sezaryen olacak?
eed21 teraziela Sağlıkla gelsin ♥️ şu an belli değil dpğum şekli iki hafta önden gidiyor demişti en son doktor bir de bu ara karnım sertleşiyor o yüzden öyle hissediyorum tabi şaşırtıp bekletedebilir 😂 Hangis onlar için hayırlı olacaksa o zamanda olsub
teraziela Deletedmom_8793 Bence yap hazırda beklesin 36 geç gibi sanki benim 33+5 şuan ☺️kızım 36+4 gelmişti fazla bekletme derim belli olmuyor çünkü ☺️
ylnydgd Deletedmom_8793 36 da ağırlaşmış olacaksınız zor olacak bence valize koymasanız da organizerlerin içinde hazır dursun. Ben bekledim zorlandım 😬
Deletedmom_8793 teraziela benim sezeryanla olacağı için planlı doğum olacak o yüzden erken yapmayayım dedim
teraziela reyhan3434 Ya ne güzel normal benim ilk de kızım makat gelişti sezaryen oldum Buda planlı sezaryan olacak☺️
reyhan3434 teraziela sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah cinsiyeti nedir benim ikinci prensesim gelecek ❤️
teraziela reyhan3434 yaaa iki prenses annesi olacaksın ne güzel çok şanslısın kaç yaş olacak aralarında ☺️ benim kızım 2020li oğlum olacak kısmetse canım☺️🙏🙏🧿
teraziela reyhan3434 Benimde kısmetse martın ilk haftası☺️ sen çok ara vermemişsin ideal 3 sene en güzeli☺️