pims melmih12 bu silik eğer görünüyorsa ki ben net görüyorum sabırla pazartesi kan verin beta kaç öğrenin
melmih12 pims var ve hemen çıktı ilk dakikalarda. Ya inşallah pzt sabah yine test yapıp koyulaşırsa eğer kan vereyim diyorum
melmih12 Siyahbeyaz_ yaptım canım attım hatta ama hemen hemen dünkü gibi çıktı ben de tam anlamadım. Pzt bekleyeyim dedim
melmih12 Esma006 ya kesin çizgi görsem gitmeyi düşündüm ama çizgi bile belli belirsiz. Haziran ayında da kimyasal geçirdim. Ama artmadı şimdilik kanama birkaç kez silince geldi
shrbnkrks Kızlar biri beni rahatlatabilir mi reglime 4 gün var şimdiye kadar 6 test yaptım kaset veya erken gebelik en iyiisni bile aldım hepsi pozitif ama dün kan verdim beta 0.200 çıktı 🙂↔️
shrbnkrks melmih12 hıhı evet denedigim bütün testler pozitif kaset bile birde sonradan cikanda değil hemen ilk 3 dakika içinde ama Kanda neden çıkmadığına anlam veremedim
melmih12 shrbnkrks çok üzüldüm canım hayal kırıklığı gerçekten de. Rabbim hayra çıkarsın inşallah kan testinde yanılma olduğunu hiç duymadım