yasemincel65 Senasome bir de bir çay ismi söyledi ahududu çayı mı ne demleme usülü iç dedi ama etkisi olur mu bilemedim
Nur482482 yasemincel65 yo hiç acımıyor doğru şekilde yapıldığında. Elinizi bol bol yağlayın tabi ve önce 6 yönünde sonra yavaş yavaş 9 3 yönünde yaylandırın👌🏻 umarım Kesisiz bir doğumunuz olur ben 1 ay yaptım geçen hafta sezeryan doğurdum bazen ne yapsak olmaz😬🫢
hazalmamy yasemincel65 canım 36 37. Haftadan önce yapma bence bunları bebeğin ciğer gelişimi devam ediyor çünkü
tugbaustuntas yasemincel65 şimdi benimde travmam oluştu sen anlatinca duşa nasıl gircem bidaha bilmiyorum😂😂 inşallah yaşanmaz bidaha
hazalmamy yasemincel65 yürüyüş tabikide iyi gelir canım pilates işinide bu haftalar için doktoruna danışsan daha iyi olur 37 sonra zaten yapın diyorlar ama 34 35 için bilemiyorum
yasemincel65 tugbaustuntas ayyy rabbim korusun inşallah, cam kesiği çok zor 😣 Evde asla yalnızken duşa girme, en azından bir şey olursa müdahele etme şansı olur. Ben bir de tektim kabus gibi 😶🌫️😶🌫️
tugbaustuntas yasemincel65 ah canım sende çok dikkat et benim duşa kabinin camları baya kalın biraz eski model olduğundan galiba yeni duşa kabinlerin camları biraz daha ince
serena35 yasemincel65 ay bendede olmuştu geçen sene üstüme patlamıştı çok korkmuştum. Ama cam kasınca oluyor demişlerdi bizimkide rayından çıkmıştı birsüredir ona baglamıştık sebebini. Şimdi siz böyle sıcak soğuk yapıyormuş deyince benimde travmam alevlendi
yasemincel65 serena35 valla biz de sebebini anlayamadık raydan çıkınca da olabilir ama çok kötü yaa hadi üstğnde kıyafet olsa daha az zarar görürsün ama duştan tam çıkacakken hamile göbeği ilee 🫣😢😢 Rabbim korudu resmen 😔
Lexias yasemincel65 35+2 ben başladım yavaştan hurma yiyorum günde 5-6 adet bide ahududu çayı aldım ama başlamadım şimdi demleyip içeyim bari 🤗 iki gün önce de ananas yedim
-Basakk- yasemincel65 40 haftalık oldum son bir haftadır tüm tuşlara bastım her yolu denedim gelmeyince gelmiyor bebiş ama erken başlasaydım açılmam olurdu şimdiye kadar doğumumda olurdu siz şimdiden başlayın bencede
yasemincel65 -Basakk- di mii ebenin var bir bildiği ya bir de ilk doğum ya yırtıksız olsun istiyorum da bakalım 🥺🤓
-Basakk- yasemincel65 kız yemınle banada oldu buuuu dusakabını temızledim kapaklarını sonra aradan bi çıtırdı hoppp pattt diye ses tuz buz oldu cam koluma ve elime girdi bikaçtane bomba gibi patladı resmen neye ugradıgımı şaşırdım yüzümü falan direkt kapadım Rabbim korudu vallahi 😰
yasemincel65 -Basakk- ayy sormaaa kurşun gibi bir de meret Rabbim karnımdaki evladımı korudu resmen yoksa o halde o camlar arasından çıkmak zordu 😖😖😖
yasemincel65 hazalmamy platesi haftada 2 yapıyordum zaten ama çok hafif egzersiz tarzında o da kalça ve bel ağrılarım hafiflesin diye şimdi squat tarzı olursa evet doktora sormak lazım gelebilir 😍😍