aselinannesi38_ pnar2323 27+5 miğde bulantısı kusma sırt ağrısı ve sezeryan dikişlerde ağrı ile yola devam
Merve610638 elifinciii Bebekten bebege farklı inanın. benimkide erkek 7. haftadan 21. haftaya kaaaa kustum😓🥹 benimde eksiyle aram iyi . Saglikla alalim kucaklarimiza🤲🏻🌺
thebnurrr pnar2323 33+1 deyiz. Bugün elbiselerini yıkadım oğluşun yarın ütüleyip yerleştireceğim. Her yer mis gibi kokuyor şimdiden içim içime sığmıyor. Tekmeleri o kadar sert ki kaburgalarım kırılıyor gibi bazen. Beyefendi hep sağ tarafıma tekme atıyor. Plasenta arkada olduğu için ilk hamilelik olmasına rağmen 16. Haftadan beri hissediyorum. Ama bu sıralar gerçekten dedikleri gibi içeriden çıkmak istercesine vuruyor. Bel ağrılarım arttı göğsümün altı sıkışıyor gibi oluyor. Başı aşağıda artık net hissediyorum. Normal doğum olacak inşallah. Doktor erken doğacağını düşünmüyor. Tahmini doğum tarihi 20 Mart bayramda şeker niyetine bebeğimi öpüp koklamak var bir hayalim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
NilVibe pnar2323 14+3 ilk bebiş, mide bulantım çok olmuyor ama olunca kesin kusuyorum, çok uykuluyum bir de yatakta sağa sola dönerken, yataktan kalkarken zorlanıyorum bunun şimdiden olması beni şaşırtıyor 9. ayda nasıl olacak diye düşündürüyor tabi
NilVibe buketopcu tabiki. Ben de bilmiyordum diyetisyenden destek aldım istersen sana neler yemelisin yememelisin anlatırım
canmucizem ayib06 ilaydamorkoc ilaydamorkoc merhaba bende ayniyim 8mm kese 5 haftalik falan gorunuyorum ama hic belirtim yok midemde bulanmiyo goguslerimde agirmiyor sadece o konuda endiseliyim.haftaya kalp atisi duyariz dedi doktorum. İnsallah. Sende belirtiler var mi ?
umutluanne11 canmucizem benimde ilk haftalarda hiç belirtim yoktu şuan 11+6 yım ve hafif kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok yani normal olabilir sağlıklı olsun inşallah🫶
pembeayakkabilikiz kbratdr aynı sayılırız nasıl gıdıyor 😊doktor sıze gun falan verdı mı ben pazartesi kontrole gıdecegım o zaman soracağım hangı gun olur doğum dıye,uygulamaya göre 23 Mart gözüküyor 😊
twinsmomhadise burcinmat bende ayni şekildeyim 17+5 deyim biraz daha hafifledi bulantilarim.. insallah sizinki de hafifler hala kullaniyorum ilaci bu arada