bahar1320 slme Benimde sabaha kadar defalarca uyaniyorum hatta hiç uyumuyorum desem daha doğru olur. İster istemez gün içinde hareketliliğimi etkiliyor halsiz ve yorgun hissediyorum
derya4554 pnar2323 33+2 deyiz sırt ağrılarım başladı bile geceleri uyuyamıyorum devamı gelecek farkındayım 🥹🥹🥹 çocuğuma değer 🤍
kif @pembeayakkabilikiz 32 haftalık oldum bugün mide bulantım oluyor çok az bir şey alt kasık ağrısı farkediyorum sizde oluyor mu
pembeayakkabilikiz kif benım mıde bulantısı degılde yanması çok oluyor akşamları yatmadan ozellıkle. Bazen kasık agrıları yaşıyorum bende kasılmalar falan 😣 pzartesı randevum var soracağım doktoruma bunu bende
4129 efkarlan özür dileyerek söylüyorum ben evde tutarak yürüyorum o kadar ağrıyor sanki düşecekmiş gibi 😏
zeynep001 pnar2323 35+3um bende doktor sezaryen günü verdi 20 şubat balik burcu olacak erkek bebek balıklar duygusal olur diyorlar çok ta inanmıyorum ama bilgisi olan var mı
SelenaFndk 14+5 bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ama cok fazla mide bulantısı ve sabah aç karnına kusmalar basladi 1.ci trimesterda oyle seyler hic yaşamadım kokular devam ediyor
ronikoom 9+2 mide bulantısı kusma halsizlik depresyon nasıl geçecek bilmiyorum artık ikinci gebelik ilkinde böyle değildi yaaa🥺