m9654930gmailcom 8+1 şuan 6 hafta 4 gunluktu ilk keseyi gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime 4 sene sonunda nasip etti inşallah kucağa almaya almaya nasip eder.
kerime57 elifasaf1 Aynı durum bizde de 30. Haftaya yeni girdik mide yanması nefes darlığı bel ve sırt ağrısı yaşıyorum yoğun bir şekilde
ecemciik seymagl Aşkım tüp mideliyim ben. 145 kilodan 86ya düştüm, sonra 98 oldum ve hamile kaldım 😩 Doğumdan sonra doktor kontrolünde matcha kahvesine falan başlamayı düşünüyorum, ek destek olsun diye
seymagl ecemciik ya kuzum onermiyorlar onlari hamisken yediklerimize dikkat edicez artik ben başladım bugun diyetisyene 🥲
purplemomm pnar2323 37/1 midem yanıyor uyuyamıyorum ve gece sürekli uyanıp lavaboya gidiyorum çok sıkıldım
melisssssssq An itibarıyla 35 haftaya giriş yaptık 🥰 huzursuz bacak uyutmuyor, çok zormuş ama az kaldı. Çabuk geçti diyenlere kızıyordum ama cidden çabuk geçti diyorum şimdi 🥲
rabia7_5 18+2 ikinci gebeliğim ilk gebelikle alakasız çarpıntı var gebeliğin başından bu yana kasık ağrısı ve bel ağrısı 11 ci haftadan bu yana hareketler baya belirgin hissediliyor
Semao98 sanane00 benimde inanılmaz öyledi o haftalarda nemlendiricili burun spreyi var ezcanede, burun spreyi ama içerisi sıvı değil krem gibi o bana inanılmaz iyi geldi. Akşamları yatmadan özelikle çok rahat yatıyordummxDeneyin isterseniz
pnr3460 37+5 , mide yanmama dayanamadığım için doktorum her sabah lansor alabileceğimi söyledi o biraz rahatlattı ama son ay her açıdan zor geçiyor gerçekten dönmek, uyumak imkansız