buketopcu pnar2323 bende 7hafta +3 günüm. yediklerinize dikkat ediyor musunuz? nasıl besleniyorsunuz acabaa
buketopcu eminecol bende 7+3 ümm, beslenmenize dikkat ediyor musunuz? henüz yeni öğrendim ve nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorumm
NilVibe buketopcu tabiki. Ben de bilmiyordum diyetisyenden destek aldım istersen sana neler yemelisin yememelisin anlatırım
donovan26 26.haftaya giriyoruz 🩵 popomun sol lobunda bir ağrı var bıçak gibi sol bacağıma vuruyor bazen yürüyemiyorum 😅 dahaa 3. Trimestera girmedikk bakalımm
canmucizem ayib06 ilaydamorkoc ilaydamorkoc merhaba bende ayniyim 8mm kese 5 haftalik falan gorunuyorum ama hic belirtim yok midemde bulanmiyo goguslerimde agirmiyor sadece o konuda endiseliyim.haftaya kalp atisi duyariz dedi doktorum. İnsallah. Sende belirtiler var mi ?
ozlem-gokpinar pnar2323 38+2 haftalığız artık biran önce sağlıkla kavuşmak istiyorum bebeğime zor ve riskli bi gebelikti bugün nişanım geldi az kaldı sanırım artık 🙏🏻🌸☺️
Es07 Ntrlrrr seymanur50 gulsenehmedova2002gmailc merveli93 birLinaaannesi96 aysenursinan sunbloom123 36+2 aynıyız anneler Maşallah 🧿 Son haftalar oldukça zor Bel ağrısı midem yanıyor 🔥 Sağlıkla kavusalım miniklere inşallah 🐣🐣🐣
ozlem-gokpinar pnar2323 amin inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🌸🙏🏻☺️
Ntrlrrr pnar2323 36. Haftaya girdim uzun zamandır yoktu ama ara ara mide bulantısı olmaya başladı ve çok fena mide sıkışmaları oluyor