ayib06 pnar2323 24+4 teyiz arada kalcam ağrıyo bel ağrısı zaten aldı başını gidiyo hamiş annelerim ogluşum hiç yerinde durmuyo zaten uykular haram olduuuu şarkısını söyleyesim var 😂😂 bulantı kusma devam belli ki doğuma kadar devam edecek dedi doktorumuz mide yanması abooo 😂bütün hamiş annelerimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi anne olmak isteyen herkese de rabbim nasip etsin en hayırlı zamanda herkes tatsın bu duyguyu 🌺🤍🤍
canmucizem ayib06 ilaydamorkoc ilaydamorkoc merhaba bende ayniyim 8mm kese 5 haftalik falan gorunuyorum ama hic belirtim yok midemde bulanmiyo goguslerimde agirmiyor sadece o konuda endiseliyim.haftaya kalp atisi duyariz dedi doktorum. İnsallah. Sende belirtiler var mi ?
kahvekedi kelebek_2 ilk çıkan değerin kaç olduğu önemsenmiyor aslında önemli olan iki gün sonra en az %60 artış olması. Şu an Hamilesin inşallah sağlıkla devam eder
sanane00 pnar2323 26. haftamdayım burun kanamalarım başladı geceleri uyurken burnum tıkanıyor o yüzden çok kaliteli uyuyamıyorum bir de hareketleri bayağı sertleşti bazen aşırı can yakıyor
Semao98 sanane00 benimde inanılmaz öyledi o haftalarda nemlendiricili burun spreyi var ezcanede, burun spreyi ama içerisi sıvı değil krem gibi o bana inanılmaz iyi geldi. Akşamları yatmadan özelikle çok rahat yatıyordummxDeneyin isterseniz
ayse_bm pnar2323 39+3 beklemedeyim 🤗 son haftalar cidden yoruyormuş 2.trimester da olanlar tadını çıkarın 😅🤭
Pera120 pnar2323 37+0 bugün. Şiddetli uyuma isteği, ayağa kalkarken ve yürürken genital bölgede ağrı, sürekli idrara gitme isteği, karın kasılmaları, nefes darlığı. Son ay zor kızlar hastane hazırlığınızı 34. Haftaya kadar tamamlamaya çalışın. 😊
Sevgiogmen pnar2323 12 haftalık sabahları dişimi her fırçalayışımda kusuyorum tavuğu hayatımdan çıkardım midemi bulandırıyor turşu hastası olan ben turşu yiyemiyorum
topali Sevgiogmen aynı belirtiler bende de oldu şuan 25. Haftadayız çok şükür tavuğa bakmak istemiyordum turşuya da dokunamıyordum uzaktan bile kötü geliyordu inşallah hamilelikten sonra yine eskisi gibi turşu yerimm 😂
slme bahar1320 benimde uyku sıfır sabahı ediyorum ve bu durum psikolojimi etkiliyor , siz nasılsınız 🥺
bahar1320 slme Benimde sabaha kadar defalarca uyaniyorum hatta hiç uyumuyorum desem daha doğru olur. İster istemez gün içinde hareketliliğimi etkiliyor halsiz ve yorgun hissediyorum