eminecol pnar2323 ben de 7+3 ün henüz kalp atışını duymaya gitmedik 5 gün sonra gideceğiz şuan neler hissediyorsunuz kusma vs var mı
buketopcu eminecol bende 7+3 ümm, beslenmenize dikkat ediyor musunuz? henüz yeni öğrendim ve nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorumm
tubsa pnar2323 4+3 deyim bazen regli olacakmış gibi ağrım oluyor ve çok sık idrar için tuvalete gidiyorum
buket_44 pnar2323 10+2 haftalık 🥹 Mide bulantısı sürekli uyuma isteği kokulara hassasiyet son gaz devam şuan beni zorlayanlar bunlar 🫠
mlkbs pnar2323 13+2 sadece tembellik hissediyorum 😂😂 bir de inek sütü içtiğim günler çok kötü gaz sancılarım oluyor
zzeynepzrl Kızlar 5 haftalık gebeyim betam haftamla uyumlu kanamam felan yok ama ilk gebeliğim olduğu için boş gebelik veya kimyasal gebelik var mıdır diye korkuyorum
kelebek_2 pnar2323 valla bugün betam 70.2 çıktı bende bilmiyorum kaç haftadayım hatta hamilemiyim onu bile bilmiyorum doktorum ebem tatilde ulaşamıyorum kan alan kadında düşük değerin diyo 2 gün var reglime bide
kahvekedi kelebek_2 ilk çıkan değerin kaç olduğu önemsenmiyor aslında önemli olan iki gün sonra en az %60 artış olması. Şu an Hamilesin inşallah sağlıkla devam eder
kubran_ Haftadayım 5. Haftadan beri inanılmaz bir bulantı kusmam var ne prilam ne emedur ne zofer hiçbir şeyin faydası yok gibi hayat çok tatsız geliyor depresyona giriyorum raporum bitiyor işe nasıl gitcem pazartesi bilmiyorum bu bulantılar ne zaman geçecek bir şeylerden fayda gören varsa önerilere açığım
ozgeckrr pnar2323 8+3 bugün kalp atışı duyduk🥹 koku hassasiyeti, sabah bulantısı üst düzeyde, kan sulandırıcı iğneye başlıyorum bugün itibariyle