Yazmelegi_ bozkurt38 teşekkür ederim bende 34+2 oldum hemen karar vermem lazım, doktorum başka yere giderse dediğiniz doktora giderim muhtmelen
bozkurt38 Yazmelegi_ ozelde yine ozaman bende özel ucretlerinden dolayi devlette doğurma düşüncesinde gidip geliyorum açıkçası devlette doktor arayisindayim bir yandan
zehrairem bozkurt38 şehir hastanesi Mustafa Oğuz Yılmaz gittim orda da takip olsun belki doğumu sehir hastanesi de düşünürsem diye gerçekten ilgili bir doktor onu da beğendim birde şehir hastanesi de Yelda Özkan a da iyi die duydum
bozkurt38 elifin_ güncel muayene ücretini bilmiyorum en son 2 ay önce gittim ozaman 2 bindi şuan ne durumda bilmiyorum hastaneyi arayıp ogrenebilirsiniz isterseniz
zehrairem Yazmelegi_ dünyam hastanesi Eda Ülkü doktorum güler yüzlü gayet ilgili bir doktor ben de memnunum bir sans ver istersen cnm 🤗
bozkurt38 zehrairem bende şehirde dogurayim diyorum ama inşallah pisman olmam doğuma Oğuz bey mi girecek ona gidersem acaba
zehrairem bozkurt38 bu konu benim de kafamı karıştırıyor ama planlı olunca bence doktorun girer diye tahmin ediyorum
zehrairem bozkurt38 bende henüz karar veremedim daha düşünüyorum şimdiden doğuma var daha ancak karar veririm 😁🤗
zehrairem Yazmelegi_ gorumcem doğumu pazartesi gunu sezeryan olacak konuşmuş hocam genel mi spinal mi önerirsiniz diye sormuş doktor bence genel demiş bence yapar genel anestezi siz oyle istediğinizi dile getirirseniz gayet uyumlu bir doktor zaten bence