zehrairem bozkurt38 bu konu benim de kafamı karıştırıyor ama planlı olunca bence doktorun girer diye tahmin ediyorum
zehrairem bozkurt38 bende henüz karar veremedim daha düşünüyorum şimdiden doğuma var daha ancak karar veririm 😁🤗
2001busra Erciyes Hastanesi’nde Zerrin avul 2dogumuda orda yaptım genel anestezi sezeryan oldum aşırı ilgililerdi kızım erken doğru küvezde kaldı ordaki hemşireler odadaki hemşireler çok iyi tvasiye ederim
zehrairem Yazmelegi_ bildiğim kadari ile takipli hastaya 40 bin takipsiz 50 ama zam gelecek diye duyum aldim şubatta ne kadar doğru bilmiyorum
2001busra Yazmelegi_ çok rahatti kızım erken doğdu o zaman bile sanciyi durdurmaya çalıştılar çok ilgililer Zerrin hanım herzaman ilgilendi bilgi verdi kan istediğinde sağlık ocağında yaptırmami istedi hep ben memnunum yine olsa Zerrin hanımı tercih ederim
eslem2121 Yazmelegi_ inşallah öyle olur peki burda bi arakadaşı yokmu onu yönlendirse sonuöta seni mağdur etmiş
LadyX Yazmelegi_ canım Birgül hoca hastalarımın doğumuna katılırım hastaneden gitsem bile demişti bir kere bana. Kendisiyle görüştün mü???
Yazmelegi_ LadyX evet aradım konuştum, bi kac hastane var henüz karar vermedim dedi burda olursam eğer haber ederim sana dedi ondan haber bekliyorum eğer burda olmazsa baska birine gitcem mecbur🥺