Iremsel_ pims doğum kontrol hapı kullanıyordum adetim bitti ve ilacım da bitti ama almayı unuttuğum için bi gün geç içmeye başladım o gün de ilişki oldu hamile kalmışım o ay çok ilişki yaşamadığımız için de ne zaman olduğunu anladım zaten
mom_51 Ben. 🤚 tek yumurta ikizlerime şüpheli tek ilişki ile kaldım. Ki o ayda zaten adam bir kez yatmıştı yanıma 🤦♀️
burcukaymaz pims ben hatta doktorumla yumurtkama takıbı yapıyorduk adetim bitti bir kez oldu somra doktorun dediği günleri değerlendiririz diyip bekledik yumurtlamadım sanıyoduk olmamıstı adetimi brkliyoduk 😂hatta esim bigun sen hamıke olabilir misin diye sordugunda doktorun dediği günlere dıkkat ettik olmadıda tek seferdemi olucak diye kavga etmiştim 😂
Gamzecnar pims Rabbim evlatlarına saglık versın kuzum ama benımde plandız dedıgım gıbı cıft korumayla oldu bı evladım var ıkıncıyı hıc ıstememıstım ama vardır rabbımın bı bıldıgı eğer senınde varsa hayırlısı dıyelım yıne herşey gönlüne göre olsun
Ulkumom pims ben ilk kızım da 1 kerede 2.hamileliğim de bir kerede. O ay her ikiside 1 kere yaptık ve oldu. Bence denk geliş ile alakalı.
pims Ulkumom korunmasız ise denk gelebilir aklıma yatıyor fakat benim hem geri çekilme hemde sadece bir defa olması bekletiyor test almamam için bir belirtide yok diyorum belki mevsimseldir adeti bekliyorum ama tık yok
Ulkumom pims valla ben 1 gün gecikse test yaptım ilk kızımız 7 beta ile ikinci oğlumu şuan 36 haftalığım 64 beta ile öğrendim 😆
kubos_ pims ben 1.5 sene uğraştım hamile kalamadım. Doktor doktor gezdim bir sorun çıkmadı. Artık ilişkiden soğudum 1 ay içinde bir kere ilişki oldu onla hamile kaldım😅
Sibelakta pims he o zaman eşin kendinden eminse sorun yok biz hep öyle geri cekilmeyle korunduk sıkntı olmadı hamilelik olmadı hic
rem_aden pims ilk hamileliğimde 1 seneye yakın denemiştik öyle olmuştu. Ama bu sefer yumurtlama dönemim olmamasına ve tek bir kere ilişki olmasına rağmen hamile kaldım. Eğer düzensiz olan biriyseniz belki normaldir amaa hep düzenli olurum diyosanız bi test yapın bence 🙏🏻
pims rem_aden doğumdan sonra düzeldim günü gününe olurdum arada 2 3 gün aksardı şuan 20 gün geçti ama hamile olsam bir belirti olurdu elim teste gitmiyor çok korkuyorum 13 aylık bebeğim 😔
pims Sibelakta evet çok kişi var öyle korunan emin kendinden eşim sonuçta ama bu yazınız da bana iyi geldi inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin aratmasın Allahım
rem_aden pims emziriyor musunuz pekii, emzirme sıklığınızda bi değişiklik oldu mu bu ay. O da olabilir, kızım 11 aylıkken ben de böyle bişey yaşamıştım 45 gün olmamıştım
pims Fizikcifizik eminmisiniz 🙈 yani şöyle asıl sorumdaki ayrıntı geri çekilmeyle ve bir defa yani bi dokunmayla 🙈🙄
Elifee pims bizde öyle korunuyordk meğer zevk suyundan da hamile kalınıyormuş oğlum 16 aylıkken ikinciye hamile kalmıştım geri çekilme yöntemi ile çevremde çok hamile kalan bar Malesef