Ulkumom pims valla ben 1 gün gecikse test yaptım ilk kızımız 7 beta ile ikinci oğlumu şuan 36 haftalığım 64 beta ile öğrendim 😆
pims Ulkumom yaa Allah bağışlasın çok değerliler emin olun ben bakmayın çocuğum şuan beni çok zorluyor bi destekçim yok hem korunduk hem tek gece die ihtimal vermediğim için yapmadım inanın
pims Fizikcifizik eminmisiniz 🙈 yani şöyle asıl sorumdaki ayrıntı geri çekilmeyle ve bir defa yani bi dokunmayla 🙈🙄
Elifee pims bırakın bir kez ilişkisiyi zevk suyu ile hamile kalınır 2. Çocuğum da sok yaşamışdım hiç beklemiyorduk 3. De tek gecede kaldım
Elifee pims bizde öyle korunuyordk meğer zevk suyundan da hamile kalınıyormuş oğlum 16 aylıkken ikinciye hamile kalmıştım geri çekilme yöntemi ile çevremde çok hamile kalan bar Malesef
ekcn pims ben yılbası gecesi erkek arkadasım ile ilk kez beraber oldum ve duan 1 aylık hamileyim ve daha yeni 18 yasındayım ama mutluyum
pims ekcn yaaa Mutluysanız inanın hiç birşey önemli değil 🌸Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin 🥹
hurremintorunu pims bende ilk bebeğime tek ilişkiyle hamile kalmıştım hatta o zaman yumurtlama günü vs de bilmiyordum rastgele olmuştu
TKumsall pims 3ü de tekte tuttu ki 2.de prezervatif 3.de bir aylık iğne+prezervatif le korunmuştuk bu bebiş doğunca direkt spiral taktircam 😅
rem_aden pims emziriyor musunuz pekii, emzirme sıklığınızda bi değişiklik oldu mu bu ay. O da olabilir, kızım 11 aylıkken ben de böyle bişey yaşamıştım 45 gün olmamıştım
Sudedemirer Yazmelegi_ evet bendede böyle oldu 2 aya yakın denedik olmayınca pes ettik vazgeçtik sonrasında bir kere korunmasız ilişki yaşadık 2. Ye hamileyim 😅😅
Keziban pims beeeeen ama nasıl oldu anlamadık inanın. ben çooook dalga geçtim sürpriz oldu ay nasıl oldu anlamadık diyenlerle Allah ta verdi🤭
Papatya05_ pims bi kereden bişey olmaz diyerek buralardayız yani inanın bu ne sizin nede bizim elimizde olan bişey Rabbim nasip etti mi oluyor Bi kere korunmadık bikereden bişey olmaz diye sonra şüpheye düştüm ben 17 saat sonra ertesi gün hapı aldım içtim ama hamile kalmışım 17 saat içinde Rabbim olmazları olduruyor o ol dedi mi oluyor olabilir o yüzden
pims 3bebekliannee ya canım benim sadece bi kerecik oldu ama ayda ondada gidip tutmaz şimdi mesela sürekli bir ilişkide geri çekilmede ihtimaller yüksek Allah bağışlasın 🥰
prensesinannesii1 3bebekliannee gerçekten olabilir mi bizde öyle bi şey yaptık ve yumurtlama günüme denk geldi geri çekilmeyle , bi şey olur mu
mutlu04 pims ve bu yorumlari okuyarak korkan ben 😟😟😟nasıl bı kere de hamile kalınır ben zor hamile kalan biriyim.uc ay önce kürtaj oldum doktorum üç ile altı ay arası korun dedi ama tamda yumurtlama günündekorunmasiz birliktelik oldu ve ertesi günde korunmasız oldu.Siimdi siz degerli bacilarim olur mu diyorsunuz
pims mutlu04 valla canım ben sanmıyorum kendim için konuşuyorum çünkü bakıyorum yorumlara kalanların çoğu yine tamda dediğim gibi korunmadan ama sadece 1 veya 2 de kalmış olanlar var eşim benim geri çekildi olmadığına artık dahada emin oldum diyorum yani tövbe merhem ana değilim ki ama sizinkinde olasılık var söyliyim 🥰🥰
pims -Papatya33 yapmadım kız yorumların çoğu yine dediğim gibi geri çekilmeyle korunmada olsa sürekli olan bir ilişkide ama benim tek atış 😃 atış bile değil korumalı dokunma yine imkansız stresten olmuyorum ben adet artık eminim yani canım hem bi sefer hemde geri çekilmeyle olcak iş değil ben gibi yok pek kimsede ondan birazda bu postu açtım
mutlu04 sepselin yapma bacım yapma 🫣ha şu konuda içim rahat zor oluyor iki kurtajimdada nerde ise bi yıl sonra oldu .🤗