mavi343434 GozdeKB ilk yaptım pozitif ikincisi negatif. Kan vermeyi düşünüyorum artık ama hiç gebelik olmasa o çizgi gözükmezdi dimi ya
mavi343434 mutluanne21 evet vereceğim devlet hastaneleri beta bakıyor mu ? Sağlık ocağı hemen çıkmıyor sonuç
mutluanne21 mavi343434 saglik ocaginda cikiyir ben oyle ogrendim sonra beni kadin doguma yonlendirdii yine de tercih senin canim
bsrmnts mavi343434 Ben sağlık ocağına vermiştim. Bir gün sonra çıkmıştı sonuç. Ben beklemiştim açıkçası. Ama özelde ya da devlette 3-4 saat sonra çıkar herhalde.
mavi343434 GozdeKB adetim de gecikmesi bugün 4.günü kafam karma çorman oldu , gidip vereyim ben en iyisi
rmeysaerdem mavi343434 Elinizde ki erken gebelik testi sanırım onda pozitif çıkıp normal testte negatif çıkma olasılıgı var ama henüz betanız düşükss
elif4610 Kızlar bende de ilk test yaptım silik çizgi çıktı sonra birdaha yaptım tek çizik çıktı sizce var mı yok mu anlamadım
GozdeKB mavi343434 sağlık ocağına verme ben ptesi verdim Salı çıktı sonuç acilden ver yada normal randevu al sabah öğlene çıkar