buketdeniz19 mavi343434 kan ver bence canım bu test yalanzı pozitif verebiliyor bazen benim başıma gelmişti yada başka testin varsa onuda yap
Hatice_5 mavi343434 kan ver canm ya da 2 -3 gün daha adet olmazsan tekrar test yap daha yoğun kırmızı çıkacaktır
bsrmnts mavi343434 Ayy hayırlı olsun hamilesindir bence ya. Bende de böyle silik olmuştu. Hamileydim şükür. Kan vererek kesinleştirebilirsin.🤩
bsrmnts Ben bir tane kaset test denemiştim eczaneden, ondan sonra diğerlerini internetten almıştım. Hepsinde de silik çıkmıştı. Sonra koyulaşmaya başladı. Elhamdülillah hamileyim ama dediğim gibi kan testi daha kesin olur.
rmeysaerdem mavi343434 Elinizde ki erken gebelik testi sanırım onda pozitif çıkıp normal testte negatif çıkma olasılıgı var ama henüz betanız düşükss
GozdeKB Bu testler yanlış çıkarabilir en iyisi acilden kan ver canım ikisinde de pozitif varsa gebe olabilirsin
mavi343434 GozdeKB ilk yaptım pozitif ikincisi negatif. Kan vermeyi düşünüyorum artık ama hiç gebelik olmasa o çizgi gözükmezdi dimi ya