GozdeKB mavi343434 sağlık ocağına verme ben ptesi verdim Salı çıktı sonuç acilden ver yada normal randevu al sabah öğlene çıkar
bsrmnts mavi343434 Ben sağlık ocağına vermiştim. Bir gün sonra çıkmıştı sonuç. Ben beklemiştim açıkçası. Ama özelde ya da devlette 3-4 saat sonra çıkar herhalde.
mavi343434 Dün gidemedim eşim geç geldi bugün gidip kan testi vereceğim ama çok korkuyorum ya negatif duyarsam diye. Adet hala olmadım bugün 5.gün ama her an olacakmışım gibi de hissediyorum
cansel67_ mavi343434 ben 10. Haftamdayım emin ol adet olacakmış hissi zaten her döngüde oluyor testin pozitif görünüyor. Diğeri negatif çıktı ama ihmal etme kan testini bir an önce ver ☺️
anonim51 mavi343434 Allah’ım nasip etsin inşallah hayırlı bir şekilde bizi habersiz bırakma iyi haberlerini bekliyoruz 🐣🩷
mavi343434 cansel67_ sana da hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 💞🙏
begmablaoldu Yükselebilir bence bir hafta bekle saçma gelebilir belki ama bir arkadaşım da tam böyle oldu silik çıktı sonra kan verdi hamile görünmedi bir süre sonra hamilelik kana düştü @mavi343434