miniminnacikk GencbirAnne_1 Hihihihhii 🫢 çıkarttım şimdi ben de kupkuru çıkartmadı iyi gibi çekme de yok gibi görünüyor 🤲🏼🤲🏼😅
sadecebuss miniminnacikk evet bende de biraz nemli çıkarttı ütüleyince de nemli gibiydi bende yarım saatlik program var onda attım kupkuru oldu 🤣
doimom miniminnacikk ben ilk yıkama işleminde kurutmaya atmayacağım zaten yenidoğan kıyafetleri küçücük hemen çekiyolar
Dilos24 miniminnacikk benimki Profilo marka normal programda kurutma yaptım. Bebek programı yok çekme vs yapmadı
miniminnacikk Dilos24 Ohh cok iyi olmuş :) mük bi icat ya :) yıkandı ütülendi çok şükür çekme yapmadı :)
miniminnacikk Dilos24 Amiin amiiin 🤲🏼 bide yakın zamanda katlayan mak olursa oohhh tadından yenmez 😅😅😂🫢
Eres26 miniminnacikk autocare a atıyorum Hassas a atarsam çok islak kalıyor Ama hiç giyilmemiş bir kıyafetse ilk kurutmayi askıda yapıyorum Sonrakilerde kurutmaya atiyorum
miniminnacikk deletedmom43191 uygulamasını indirin o zaten sizi yönlendiriyor aslında kapakta qr kodu tanımlama falan var , kolaylıkla yaparsınız 🤍
miniminnacikk sadecebuss kızzz şok oldum gerçekten hani beklemiyordum açıkcasııı 😅🫣 resmen kolaylıkkkk 😅