miniminnacikk Merhaba güzel anneler kıyafetleri yıkadım kurutma yapacağım ama hangi ayarda yapacağım bilmiyorum? Ütü veya askı kurulunda Pamuklu da mı kurutmalıyım , yoksa Hover uygulamasındaki bebek ayarında mı kurutmalıyım?
GencbirAnne_1 miniminnacikk Genelde bebek kıyafetlerini kurutma makinesine atmayı tavsiye etmiyolar kıyafetler çekiyomuş küçülüyomuymuş ne çamaşır askılığına asmak daha mantıklı gibi 🤗
1anneninsesi miniminnacikk Bende hoover marka kullanıyorum. Hepsi bir arada diye bir program var oraya atıyorum. En güzel o program kurutuyor. Hiçbir kıyafetim çekmedi.
sadecebuss miniminnacikk benim de makinem aynı marka. Bebek programında yıkadım. Çekme vs olmadı. İyi ki kurutmaya atmışım bir toz çıktı görmen lazımdı. Bence bebek programında atabilirsin
miniminnacikk GencbirAnne_1 2 yıldır kurutma makinem var hiçbir kıyafetimi çekmedi aslında ama bebek kıyafeti olunca şimdi bir de hepsine birlikte yıkayınca korku saldı çeker mi acaba diye 🫢😅
miniminnacikk GencbirAnne_1 Ahh bide benim evin nem olayı çok yüksek iyice zor kurur evde , bir de bugün arkadaşlarım gelecek yardıma bugün yıkama ve kuruma bitmesi lazım😅🥹 haftam da 33+2 🥲
miniminnacikk deletedmom43191 uygulamasında bebek için kurutma modu gardırop hazır diyor , bu yüksek ısı oluyor :/ o zaman normal pamuklu ütü kuruluğu yapayım değil mi oofff aklım uçtu 😅😅glflflffl 😂
miniminnacikk 1anneninsesi evet karışık kıyafetlerim olduğu zaman bende onda kuruyorum , bebek kıyafeti olunca ondan bi şey oldum 😶🥹