miniminnacikk sadecebuss kızzz şok oldum gerçekten hani beklemiyordum açıkcasııı 😅🫣 resmen kolaylıkkkk 😅
sadecebuss miniminnacikk Bende tereddütte kalarak attım makinaya. Bence çamaşırlıkta kurutmaktan daha iyi oldu. Daha sağlıklı geldi bana açıkçası 🥰
miniminnacikk deletedmom43191 ayy karşı komşum olsands bi gelip yapıversem 😅 nasıl anlatacağım ki aslında seni yönlendiriyor kiiii
miniminnacikk deletedmom43191 yaaaa :( müşteri hizmetleri arayın haftaiçi çalışıyor olmaları lazım onlar yardım eder 🤲🏼🩷
sadecebuss deletedmom43191 bir sürü ek program var makinenin üzerindekiler dışında. Mesela eşim çamaşırları kurutmaya atıyor Wi-Fiye alıyor makine program ayarı kısmından. Çalıştır diyo ben telefondan salondan oturduğum yerden çalıştırıyorum 🤣
deletedmom43191 sadecebuss beceremedim bi turlu tamburlu kurutma diye seçiyorum acaba onu mu yanlış yapiyorum
miniminnacikk sadecebuss tabiii çok çok iyi hemde , toz tüy hepsi yapışıyor ki kurutmalıkta bence 😶 e çekme de yapmadı miiis miiisss 🤌🏼🥰
sadecebuss deletedmom43191 yo benimki de öyle görünüyor. Ama ilk bağlama kısmını hatırlamıyorum birkaç sene oldu çünkü
Bada miniminnacikk ben ilk yikamada kurutmaya astim ama artik ful kurutmaya atıyorum sentetikte kurutuyorum asla cekmiyor. Makinanizda sentetik program varsa bir deneyin
miniminnacikk Bada merhaba , çok teşekkür ederim uygulamasında bebek mod vardı onu kullandım çekme yapmadı:) 🌸