kaanelif_ halefsu ama adette olmadım ilk kez böyle oluyor bende anlamadım insan direk hamileyim diyor
ikicocukannesiii_ kaanelif_ sabah uyanınca ilk idrarla yapman gerekiyor aç karnına öyle dene birde o bile etkiliyor
kaanelif_ ikicocukannesiii_ gebelik testini mi canım olabilir belki de artık bi kaç güne belli olur sanırım hayırlısı olsun olacaksa da 🥹
ikicocukannesiii_ kaanelif_ evett gebelik testini Rabb’im gönlündekini versinn sağlıkla sıhhatle çiçeğim 🌸💕
nehiraras kaanelif_ geç döllenme olmuş olabilir riskli ilişki üstünden gün sayarak hesaplayıp kan vermeyi dene
kaanelif_ nehiraras Hun ya bugğnde erken gebelik testi yaptım dayanamadım yanlış yapmadıysam eğer negatif çıktı anlamadım ya :/
parla94 kaanelif_ benim de sat 21 Aralık. geç yumurtlama olmuş olabilir. benim de testte negatif çıktı 3 gün önce bu gün kan verdim bakalım
nazar12 kaanelif_ cnm bence direk doktora git bende gecikmem oldu biraz daha gecikiyim teste belli olur en sonda hastaneye gittim düşük riskim olmuştu test bazen yanıltıcı çıkabiliyor
kaanelif_ nazar12 sanırım öyle erken gebelik testi yaptım bugğn eğer yanlış yapmadıysam negatif çıktı tek çzigiydi , artık hayırlısı bi kan vermek kaldı oda bu hafta kesim veririm inş :/