kubos_ besim96 yani pek de minyon değilim boyum 1.63 hamile kaldığımda da 60 kiloydum. Doğuma da 76 yla girdim. Şimdi 54 günlük bebeğim 59 kiloyum 😁
besim96 parildayanyildiz2 benim de öyle ben fark edebilirim sadece ama benim muhtemelen hazımsızlıktan ☺️
minikmucizem26 besim96 bende 64 kiloyla gebe kaldım şuan 11 haftamdayim sadece 1 kilo almışım ama göbek fln yok…benim karnim 20 haftalarda net cikiyor disarda gören anlicak sekilde büyüyor yani:)
HurremSultan besim96 3. Gebeliğim zaten 4 haftalıkken karnım çıktığı için test yaptım 😂😂 yani böyle abez şeyler de ancak benim başıma gelir zaten. Karnımın altı sivrildi…..
minikmucizem26 42havvanur ya szn bebeğinizin cinsiyeti nedir bellimi? Bnde en ufak bi is yaptığım zmn nefes nefese kalıyorum ya ozelikle oturunca hareketsiz kalınca biri göğsüme oturuyor sanki zor nefes alıyorum normalmi bi durum anlmdm gtti
42havvanur minikmucizem26 doktor erkek dedi canim onumuzdeki ay bida bakalim netlessin alisverisini yapmaya baslarsin dedi
cokkasmabeabi besim96 20 civarı genelde belirginleşiyor ilk gebelikte. 2 ve üstünde öğrenir öğrenmez 🤣
twinmoms34 Benim de 14. Haftam ama karnımda herhangi bir şişlik yok ikiz erkek bebeklerim olacak Allahın izniyle 🥰 64 kiloydum hamile olduğumda şu anda 65im.İki tane elma saklıyorum karnımda ama hiç belli değil 🫢😄
adl_12 besim96 yapısal olarak minyonum ilk kızım da 10 haftalık iken g…t göbek birbirine girmişti :) ikinci kızımda yine 10 haftalık iken hamileyim diye bagırıyordu vucut.. Şuan 14 haftalığım asla hamile değil gibiyim hatta 4 kilo vermişim
besim96 adl_12 ay evet ilk 3 ayda kilo verilmesi olabilirmiş ama ben midem bulanınca da ağzımın tadı değişsin diye bişeyler yiyorum djsjshsh
happyomer besim96 benim hemen belirginleşmişti 4 . Ayda iç karnım darmış şimdi nasıl olucak bekliyorum
cokkasmabeabi besim96 ilki çok rahat oluyor benim top gibi karnım vardı sadece koşuyordum hamile olduğumu unutup 🤣