besim96 adl_12 ay evet ilk 3 ayda kilo verilmesi olabilirmiş ama ben midem bulanınca da ağzımın tadı değişsin diye bişeyler yiyorum djsjshsh
42havvanur minikmucizem26 doktor erkek dedi canim onumuzdeki ay bida bakalim netlessin alisverisini yapmaya baslarsin dedi
gizemmmm__ besim96 ilk gebeliğimde 6. Ayıma kadar hiç çıkmamıştı şaşırıyorduk niye diye şimdi 2. Hamileliğim ve 7 haftalıkken çıktı 12 haftalığım 6 aylık gibi 🥲
cokkasmabeabi besim96 ilki çok rahat oluyor benim top gibi karnım vardı sadece koşuyordum hamile olduğumu unutup 🤣
hilu besim96 34.haftamdayım 32′ye kadar giydiğim tişörtten belli olmuyordu nasil olduysa bir uyudum uyandım bu hafta belli oluyor artik tisortten . 1 gecede nasil olabilir diye şaşırdım hatta dhdjsjs
Tugbaygci besim96 45 kiloyla hamile kaldim 60 kiloyla doğum yaptım doğumhanede ebeler sen mu hamilesin demişlerdi sıfır karnım vardı 9 aylıkken 3 aylık gibiydi karnım
dnzdmrn besim96 ben 61 kiloyla hamile kaldım göbeğim falan da yoktu şimdi 16. Haftadayım 2 kilo almışım toplamda ama karnım kaç haftadır 6 aylık hamile gibi 🤦♀️