42havvanur besim96 3ncu gebeligim suan 14+2 amma baksan 7 aylik 😁😁😁😁 evi supurgeye tutuyorum soluk soluga kalıyorum 🤭🤭 ilk 7 hafta hizli kilo aldim bulanti vs yoktu sonrasinda kusmalar bulantilar basladi 6 haftada 3 kilo almisim son olarak
minikmucizem26 42havvanur ya szn bebeğinizin cinsiyeti nedir bellimi? Bnde en ufak bi is yaptığım zmn nefes nefese kalıyorum ya ozelikle oturunca hareketsiz kalınca biri göğsüme oturuyor sanki zor nefes alıyorum normalmi bi durum anlmdm gtti
pablola besim96 henüz çok kilo almadım ama herkes son 2 ay aşırı kilo alınıyor diyip korkutuyor inşallah almayız o kadar 😁
Busraaaakkk besim96 Öyle ama ben genel olarak sevdim aynı bedende bütünsün ve sen ne yersen onunla besleniyor, hareketlerini hissedebiliyorsun ve içinde bi canlı var çok tuhaf hissettiriyor çoğu zaman. Çok şükür diyorum hep 🥹
besim96 Busraaaakkk kesinlikle ben de şükrediyorum, Allah kimseyi isteyip de mahrum bırakmasın bu histen 🥰🌷
nehir_bozkirrr besim96 bende 51 kiloyla hamile kaldım 9-10 haftalarda çıkmaya başlamıştı çok hafif şuan 16. Haftamdayım top gibi karnım 😂😂
mutlusene besim96 😂😂 ben ilkinde çok sabirsizdim sonra doktora gittim farklı doktorlar bu karnın ne kadar kocaman olması gerektiğinden daha büyük demişlerdi ikiz gibiydi
kubos_ besim96 6.ayda çıkmaya başlamıştı benim karnım doğuma yakınken bile herkes karnın 6 7 aylık gibi duruyor dıyordu
lmf26 19-20. haftada karnın belirginleşti ancak hala herkes anlamayabiliyor, tamamen yapısal annem de böyleymiş gebeliklerinde
parildayanyildiz2 besim96 bizde 10+3 günlüğüz hafiften kabardı göbeğim eski haline göre ama benden başka kimse anlamaz erken şuan
besim96 parildayanyildiz2 benim de öyle ben fark edebilirim sadece ama benim muhtemelen hazımsızlıktan ☺️