cherrybloom0 ecee21 sizin çocuğunuz var sanırım bilirsiniz. Bugün 8. Günümdü işte 29. Unda 9. Günüm olacak kasıklarımda garip hiç yaşamadığım bi ağrı var bi de kuyruk sokumum batıyor sizce neden. Bi de rahmimde bi dolgunluk var sanki
Dilarasal2201 flowerrx tekrar kan verdir canım bende 21 le öğrendim iğneden sandım şuan 10. Haftamdayım
nunusunbloguu @buket123_ benim yumurtalarım kendi büyüdü bir şey kullanmadım sadece çatlatma iğnesi oldum
benimadimannee nunusunbloguu ovitrellenin böyle bir etkisi olabilir mi sizce ? Yani silikleşmesi gerekmez mi ?
nunusunbloguu @benimadimannee evet iğnenin etkisi olsa silikleşmesi gerekirdi ama inşallah hamilesindir o yüzden artıyordur canım
benimadimannee nunusunbloguu Benim daha önce bir kimyasal gebelik geçmişim var , bu da 2. Ovitrelle denemem . Bir yanım çok gecikmeden kan ver varsa vardır yoksa yoktur diyor , bir yanım da çok korkuyor ne yapsam bilmiyorum 🥹🥹🥹
mariaaaaa benimadimannee hep erkenden kan verip üzülen biri olrak bence gününüzün gecmesini bekleyin daha az üzücü oluo 🤦♀️
nunusunbloguu @benimadimannee bence daha erken olabilir reglinizin gecikmesini bekleyin benim de bugün regl günüm olmazsam yarın vereceğim ama biraz kasıklarım ağrıyor olurum diye korkuyorum açıkçası 🥲
benimadimannee nunusunbloguu Doğru söylüyorsunuz en sağlıklısı bu aslında 🥺 İnşallah adet olmazsınız da bebiş vardır , çok dua edicem size 💖
melanuurr ecee21 sonrasında ne zaman ilişki önerdi doktorunuz ben de Salı saat 10 da vuruldum çarşamba günü saat 22:00 da ilişki yazdı doktorum ama eşimle tartıştık gecesinde 2 de falan oldu aceba etkisi olurum yoksa bu ay es mi geçmeliyim